Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 21 mai. Gemenii sunt optimisti, Fecioarele traiesc un miracol

Antena3 Antena3,
Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 21 mai. Gemenii sunt optimisti, Fecioarele traiesc un miracol

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de JOI 21 MAI 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. continuă pe Antena3

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 20 mai. Berbecii trebuie sa-si faca timp pentru toate, Scorpionii sunt aventurosi

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MIERCURI 20 MAI 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 19 mai. Fecioarele sunt binecuvantate, Capricornii au parte de iertare

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 19 MAI 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 18 mai. Berbecii sunt norocosi, Capricornii sunt puternici

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 18 MAI 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop dragoste 21 mai. Gemenii trebuie sa se elibereze de trecut, Capricornii sunt favoritii astrelor in amor

Horoscop dragoste 21 mai. Iata horoscopul zilei DRAGOSTE pentru azi JOI 21 MAI 2020. Venus, planeta iubirii, in miscare retrograda, face cuadratura cu super-sensibilul Neptun si va trebui sa fii foarte precaut.

Horoscop. Mesajul ingerilor pazitori pentru 18-24 mai. Berbecii au o misiune personala, Leii trebuie sa ierte

Horoscop. Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 18-24 MAI 2020.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 21 mai. Fecioarele isi asculta dorintele inimii, Varsatorii se exprima creativ

Horoscop. Iata pentru JOI 21 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscop rune 21 mai. Taurii primesc un dar divin, Leii se simt nesiguri

Horoscop rune 21 mai. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 21 MAI 2020.

Horoscop tarot 21 mai. Varsatorii trec printr-o transformare, Sagetatorii sunt in competitie

Horoscop tarot 21 mai. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

Horoscop 21 mai. Racii trebuie sa socializeze, Sagetatorii au o zi plina de provocari

Horoscop 21 mai. Iata horoscopul zilei de azi JOI 21 MAI 2020. Venus retrograd in Gemeni face cuadratura cu Neptun aflat in Pesti si lumea o ia razna! Da timpul inapoi cu doua saptamani! 4 Mai 2020! Iti spune ceva aceasta data? .

Ce traditii arhaice au romanii de 21 mai: Sarbatoarea pasarilor salbatice sau Costandinul Puilor

Pe 21 mai, bisericile ortodoxa si catolica sarbatoresc pe Sfantul imparat Constatin si mama sa, Elena. Dar aceasta zi poarta semnificatii profunde pentru romani chiar dinaintea crestinarii lor. Astfel, in calendarul popular arhaic, aceasta era o sarbatoare a pasarilor salbatice, numita Constantin Graur sau Costandinul Puilor. Vechi traditii provenite din religia precrestina de pe aceste meleaguri spun ca in aceasta zi pasarile isi invata puii sa zboare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )