Libnet.ro
UNICEF

13:01

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Care sunt cele doua fete ale fiecarei zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Care sunt cele doua fete ale fiecarei zodii

Mihai Voropchievici a vorbit despre cele doua fete ale fiecarei zodii in parte. Berbecul. E plin de energie, de motivatie, de ambitie. Dar cand trece in partea cealalta negativa, este agresiv, isi. continuă pe Antena3

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Compatibilitatea dintre Scorpion si celelalte zodii

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre compatibilitatea dintre un nativ din Scorpion si celelalte zodii. Scorpion si Berbec. Sunt total incompatibile, exista intre ei o relatie agresiva.

Adevaruri Ascunse. Mihai Voropchievici, despre cum ne marcheaza viata ora la care ne-am nascut

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Adevaruri ascunse despre modul in care ne marcheaza viata ora la care ne-am nascut. O analiza diferita de cea a ascendentului zodiacal. E un soi de.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Compatibilitatea dintre Balante si celelalte zodii

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre compatibilitatea dintre un nativ din Balanta si celelalte zodii. Balanta si Berbec. Se inteleg relativ bine, dar nu ii accepta caracterul. Nota.

Mihai Voropchievici: Orice semn cu care te-ai nascut are influenta asupra destinului tau! Ce spune despre tine o alunita rosie

Orice semn cu care ne-am nascut are influenta asupra destinului nostru, chiar si daca este inlaturat chirurgical. Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, semnele de pe corpne ofera informatii.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Berbecii sunt delicati, Leii cauta o iesire dintr- situatie complicata

HoroscopBerbec Este o zi care te invita la delicatete, pe care o poti regasi, daca vei dori sa tii cont de drepturile celorlalti, inclusiv cele pe care le-ai negat pana.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Berbecii sunt delicati, Leii cauta o iesire dintr-o situatie complicata

HoroscopBerbec Este o zi care te invita la delicatete, pe care o poti regasi, daca vei dori sa tii cont de drepturile celorlalti, inclusiv cele pe care le-ai negat pana.

Horoscop. Zodiile care sunt pe cale sa se imbogateasca

Aceste zodii s-au chinuit sa castige ceva si pana la urma au reusit. Totul cu ajutorul gandirii positive. Berbec -Nativii zodiei sunt niste persoane fericite care daruiesc la randul lor bucurie in.

HOROSCOP. Topul zodiilor care sigur se despart

Daca unii nativi cauta stabilitate si conexiune constanta, exista si persoane care fug de responsabilitate sau implicare. Exista perechi de zodii care, indiferent de cate compromisuri vor face, nu vor.

Alerta METEO: Schimbare radicala a vremii! Care sunt zonele cele mai afectate...

Meteorologii au anuntat prognoza pentru perioada 24 septembrie 22 octombrie 2018. Acestia au precizat ca saptamana care urmeaza vine cu o racire accentuata si cu ploi abundente. Astfel, in perioada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,46 seconds )