Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Luna norocoasa a fiecarei zodii in 2020

Antena3 Antena3,
HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Luna norocoasa a fiecarei zodii in 2020

Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, luna norocoasa a fiecarei zodii in 2020. continuă pe Antena3

MIHAI VOROPCHIEVICI: Cum va fi DESTINUL TAU, in anul 2020, in functie de DATA NASTERII! FORMULA de CALCUL este extrem de SIMPLA

Mihai Voropchievici a vorbit in una dintre editiile emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena 3 despre destinul anului 2020, in functie de data nasterii. 2020 va fi un an definitoriu, este un an karmic 4.

HOROSCOP RUNE FEBRUARIE 2020, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele incep o viata noua, Varsatorii se lafaie in bani

Horoscop. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru toata luna februarie 2020.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Runa care patroneza zodia Berbec

Mihai Voropchievici a vorbit despre Tyr, runa nativiilor din zodia Berbec.

Mihai Voropchievici anunta URGIA! Runele au prevestit SFARSITUL: Gata, va incepe luna viitoare

Mihai Voropchievici a anuntat ce prevad runele pentru primele trei luni din an. Potrivit acestuia anul 2020 este un an universal patru si aduce austeritate, macar in prima parte a anului. Rune BERBEC .

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici: Asa risti sa iti impingi sotul in bratele alteia

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au explicat, sambata, la Adevaruri ascunse, ce nu trebuie sa faci daca tii la relatia ta.

Mihai Voropchievici: ZODIA care are SANSE URIASE sa castige la LOTO in aceasta seara!

Mihai Voropchievici a dezvaluit secretul! Iata zodiilecare vor avea in mod special noroc la bani.

METEO din batrani, cu Mihai Voropchievici. Ce surprize ne pregateste luna februarie

Anul acesta suntem in planeta a saptea pe care o coordoneaza Luna.

Mihai Voropchievici: LEGATURI UIMITOARE intre ZIUA saptamanii in care te-ai nascut si PERSONALITATEA ta! DESCRIERE completa

Mihai Voropchivici a explicat, la Antena 3, ca intre ziua saptamanii in care te-ai nascut si personalitatea ta exista o stransa legatura! Se stie despre cei care au venit pe lume intr-o zi de.

Horoscop DRAGOSTE pentru azi, JOI 30 ianuarie 2020. Dragostea pluteste in aer pentru gemeni! Tensiuni pentru alta zodie

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 30 ianuarie 2020. Ultimele zile din luna ianuarie sunt fara mari evenimente astrale insa cu o energie destul de intensa si orientata spre actiune. Nu avem inca planete retrograde, toate sunt in miscare directa, iar Luna este in Berbecul cel plin de initiativa si impuls. Deci si noi avem multe de facut.

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 31 IANUARIE 2020. Taurii trebuie sa fie un model pentru oameni

Iata pentru VINERI 31 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )