Libnet.ro
UNICEF

13:30

HOROSCOP cu Mihai Voropchievici. Norocul in dragoste dupa ziua nasterii. Persoanele nascute pe 13 au 5 esecuri in dragoste

Antena3 Antena3,
HOROSCOP cu Mihai Voropchievici. Norocul in dragoste dupa ziua nasterii. Persoanele nascute pe 13 au 5 esecuri in dragoste

HOROSCOPMihai Voropchievici a prezentat laAdevaruri Ascunse norocul in dragoste dupa ziua nasterii indiferent de luna. Numerologul a vorbit si despre numarul de esecuri in dragoste de-a lungul. continuă pe Antena3

HOROSCOP cu Mihai Voropchievici. Ce aduc runele pentru candidatii la prezidentiale

HOROSCOPNumerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru candidatii la prezidentiale. HOROSCOP -Klaus Iohannis.

HOROSCOP rune pentru luna noiembrie, cu Mihai Voropchievici. Gemenii afla un adevar care le schimba viata. Fecioarele au parte de mult mister

HOROSCOPNumerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata luna noiembrie. HOROSCOP BERBEC- au o luna.

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Casa banilor se deschide pentru zodia Berbec

Astrologul si numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada urmatoare, cand astrele par sa se alinieze in favoarea zodiilor de Foc. Astfel, casa banilor se deschide pentru Berbeci, care vor avea mare succes pe plan profesional, respectiv financiar. Iata ce-ti rezerva horoscopul runelor, prezentat de Voropchievici la Antena 3, pentru zodia ta.

VREMEA din batrani, cu Mihai Voropchievici. Ce se intampla incepand cu 7 noiembrie

VREMEA din batrani, cu Mihai Voropchievici. Noiembrie a debutat cu frig, nor si ceata. incepand cu 5 se ridica ceata, iar din 7 noiembrie se incalzeste. intre 9 si 13 avem.

Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL SOCANT! Runele anunta MOMENTE GRELE pentru ACESTE ZODII!

Toate zodiile sunt vizate, dar in special acestea! Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit ce le-a pregatit astrele acestor zodii.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Ce sanse au nativii din zodia Taur sa castige la Loto si care sunt potentialii parteneri

Taurul face echipa cu cei din zodia Varsator si cu nativii din Pesti. Daca sunteti nascut intre 21 si 30 aprilie, prima jumatate a lunii este foarte buna pentru a juca la.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Numerele norocoase pentru nativii din zodia Berbec

Berbecul face echipa cu racul si scorpionul. Daca sunteti nascut intre 21 si 31 martie e recomandabil sa jucati in ultimele doua saptamani ale lunii, dar nu riscati prea multi.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Numerele si zilele norocoase la Loto pentru nativii din zodia Berbec

Berbecul face echipa cu racul si scorpionul. Daca sunteti nascut intre 21 si 31 martie e recomandabil sa jucati in ultimele doua saptamani ale lunii, dar nu riscati prea multi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2712 seconds )