Libnet.ro
UNICEF

15:01

Horoscop Mihai Voropchievici. Topul celor mai prefacute zodii feminine

Antena3 Antena3,
Horoscop Mihai Voropchievici. Topul celor mai prefacute zodii feminine

Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, topul celor mai prefacute zodii feminine. Potrivit numerologului, cand se face o analiza a unui semn zodiacal nu se iau in considerare numai calitatile native, numai lucrurile pozitive. continuă pe Antena3

Horoscop rune 14 - 20 septembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Taurii si Scorpionii primesc bani, Varsatorii rezolva o problema importanta

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru saptamana 14 - 20 septembrie 2020. Urmeaza zile pline de lucruri benefice pentru toate zodiile.

Horoscop septembrie 2020. Cele mai norocoase zodii: vor avea o luna perfecta

Astrologii au realizat horoscopul lunii septembrie 2020 si au aflat care sunt cele mai norocoase zodii. Acesti nativi vor avea parte numai de lucruri frumoase. Horoscop septembrie 2020. TOP 3 cele mai norocoase zodii Daca vrei sa afli daca te numeri printre norocosii zodiacului in perioada urmatoare, iata ce spun astrologii! Cele trei zodii de .

Cele mai iertatoare zodii. Uita imediat raul pe care l-ai facut - Sagetatorii n-au timp de suparari

Aceste zodii stiu ca nimeni nu este perfect, asa ca uita si iarta. Daca vrei sa ai alaturi pe cineva care nu se supara asa usor, atunci ai grija si la zodii. Nativii gemeni vad mereu partea buna a oamenilor si nu tin suparare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )