Libnet.ro
UNICEF

06:15

HOROSCOP, cu Minerva pentru aceasta saptamana. Berbecii incearca sa invete ceva nou, Gemenii se pregatesc de casatorie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP, cu Minerva pentru aceasta saptamana. Berbecii incearca sa invete ceva nou, Gemenii se pregatesc de casatorie

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru aceasta saptamana. Pentru nativii Berbec, Leu si Sagetator sporeste interesul pentru studii si. continuă pe Antena3

Codul Administrativ ar putea fi adoptat in aceasta saptamana de Guvern. Miza este introducerea in legalitate a companiilor infiintate de Gabriela Firea, sporirea puterii baronilor locali si acordarea pensiilor speciale

Codul Administrativ ar putea fi adoptat in aceasta saptamana de Guvern prin Ordonanta de Urgenta. Documentul contine mai multe prevederi controversate, printre care introducerea pensiilor speciale pentru alesii locali, aprobarea proiectelor care vizeaza administrarea patrimoniului cu majoritate absoluta jumatate plus 1 din numarul consilierilor in functie), fata de doua treimi cat era pana acum, mutarea raspunderii pentru actele administrative ilegale de la primari catre functionarii publici. Una dintre marile mize ale acestui proiect este intrarea in legalitate a companiilor municipale infiintate de Gabriela Firea, deoarece aceasta nu are votul USR si PNL, deci nu poate obtine votul a doua treimi din consilierii generali.

Prognoza meteo miercuri, 12 iunie. Temperaturi neasteptate pentru aceasta perioada

Meteorologii indica temperaturi surprinzatoare! Specialistii sustin ca termometrele vor arata chiar si 31 de grade Celsius in unele regiuni ale Romaniei. De asemenea, se arata ca furtunile si aversele de ploaie vor mai aparea in aceasta perioada. Vremea in Bucuresti in Capitala, maxima va atinge 3 de grade Celsius. Specialistii au anuntat si o aversa [] .

HOROSCOP TAROT pentru saptamana 10-16 iunie. Taurii au putere de concentrare, Berbecii au nevoie de echilibru

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56.

HOROSCOP runelor pentru saptamana 10-16 iunie 2019. Taurii au parte de castiguri benefice, Gemenii gasesc lumina

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare pentru saptamana 10-16 IUNIE 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )