Libnet.ro
UNICEF

11:15

HOROSCOP MINERVA pentru ultimele doua luni. Racii sunt preocupati de munca, Capricornii se trezesc la realitate

Antena3 Antena3,
HOROSCOP MINERVA pentru ultimele doua luni. Racii sunt preocupati de munca, Capricornii se trezesc la realitate

Astroloaga MINERVA prezinta horoscopul pentru ultimele doua luni din 2018. Pe 16 noiembrie va intra in retrogradare Mercur pana pe 8 sau 9 decembrie 2018. Vor continua succesiunea de retrogradari ca. continuă pe Antena3

HOROSCOP MINERVA pentru noiembrie si decembrie. Racii sunt preocupati de partea profesionala, Capricornii se trezesc la realitate

Astroloaga MINERVA prezinta horoscopul pentru ultimele doua luni din 2018. Pe 16 noiembrie va intra in retrogradare Mercur pana pe 8 sau 9 decembrie 2018. Vor continua succesiunea de retrogradari ca.

BOMBA BOMBELOR in lumea mondena: STEFAN BANICA Jr s-a mutat de doua luni!

Sala Palatului a devenit a doua casa pentru Stefan Banica Jr unde face repetitii inca din luna octombrie pentru spectacolul de craciun. Starul sustine de 17 ani un concert la Sala Palatului dedicat.

HOROSCOP. Zodiile pentru care Luna Noua in Scorpion aduce numai bucurie. Vor straluci in aceasta perioada!

Luna Noua va fi la 15 grade in Scorpion in aceasta miercuri, pe 7 noiembrie. Luna noua este un simbol al noilor inceputuri, iar aceste zodii vor incepe o perioada plina de bucurie. HOROSCOP RAC - Luna Noua.

Un fumator si-a riscat libertatea ca sa fure cateva pachete cu tigari. Politistii au avut nevoie de doua luni ca sa il prinda

Un tanar de 30 de ani este cercetat pentru furt, dupa ce a profitat de neatentia agentilor de paza si a sustras cateva pachete cu tigari din incinta unei societati comerciale.

Wizz Air si Ryanair, luate in vizor de Consiliul Concurentei, dupa introducerea TAXEI pentru bagajele de mana. Companiile sunt suspectate de practici tip cartel

Companiile aeriene low-cost Wizz Air si Ryanair au intrat in vizorul Consiliului Concurentei din cauza introducerii unor taxe suplimentare pentru bagajele de mana, informeaza Libertatea. De la 1 noiembrie.

DRAMA momentului pentru FUEGO: Ramas bun! Fanii sunt in stare de soc! Din pacate...

Indragitul cantaret Paul Surugiu Fuego) si-a luat prin surprindere fanii cu un mesaj melancolic despre despartirea de persoanele dragi. De multe ori ne luam bun ramas fara sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )