Libnet.ro
UNICEF

06:31

HOROSCOP NOIEMBRIE. Vestea buna - mai multi bani. Vestea proasta...

Antena3 Antena3,
HOROSCOP NOIEMBRIE. Vestea buna - mai multi bani. Vestea proasta...

Horoscop noiembrie 2018. Astrele se vor ocupa mai mult de starea ta de spirit si de tonusul tau in aceasta luna. Fii deschisoricarei propuneri sa petreci cat mai mult timp cu prietenii tai. Vestea. continuă pe Antena3

Scandal intre sculptorul Mihai Buculei si firma care construieste monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia: Din vorbe, am inteles ca doriti mai multi bani

Sculptorul Mihai Buculei, autorul monumentului Marii Uniri aflat in faza de constructie la Alba Iulia, a transmis o scrisoare prin care reclama intarzierea lucrarilor fapt care ar putea determina ca edificiul sa nu fie gata pana la 1 decembrie. Buculei acuza firma care a contractat lucrarile ca vrea bani mai multi, motiv pentru care ar fi intrerupt lucrarile.

De ce orice crestere de salariu minim in Romania nu inseamna mai multi bani

Guvernul a anuntat cresterea in avans a salariului minim brut pe economie, de la 1 noiembrie, insa nu a mentionat si partile mai putin bune care vin odata cu aprecierea. Salariul minim pe.

Cat costa organizarea sarbatorilor de iarna la Focsani. Cei mai multi bani, pentru inchirierea unui patinoar

Administratia locala pregateste o alocare si mai mare pentru nelipsitele spectacole din perioada sarbatorilor de Craciun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )