Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Patru lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a te muta cu una din cele 12 zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Patru lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a te muta cu una din cele 12 zodii

Te-ai hotarat sa te muti impreuna cu iubitul? Ar trebui sa stii cateva lucruri despre persoana iubita inainte de a face marele pas. Astrologii au alcatuit o lista a caracteristicilor specifice fiecarei. continuă pe Antena3

Utile: Stopul cardio respirator. Iata masurile de prim ajutor pe care trebuie sa le stii; Beneficiile nestiute ale consumului de castravete

Femeile care se epileaza in zona inghinala, predispuse la dureri cronice. Femeile care isi epileaza complet parul pubian cu lama sau cu ceara au sanse mai mari sa. Varsta tatalui poate avea un impact negativ asupra sanatatii nou-nascutilor. Un studiu realizat prin compilarea datelor a 40 de ani de cercetari asupra fertilitatii sugereaza ca.

Patru lucruri pe care trebuie sa le faci pe Facebook (incepand demaine)

Accesul la internet devine un drept si odata cu asta, ajungem sa depindem extraordinar de mult de imaginea noastra digitala.

Cinci lucruri esentiale despre locuintele din Romania. Si nu e vorba de cele din mediul rural, cu toaleta in fundul curtii....

Ionut are 26 de ani si locuieste cu parintii. Are un job destul de bine platit, lucreaza in IT, dar nu vede de ce anume si-ar lua o casa. Stand cu ai mei, fac economii, iar cu banii merg in city-break-uri prin Europa sau in concedii pe care ai mei le califica drept exotice, spune el. S-ar califica la un credit, dar nu vrea sa ajunga robul bancii, ca atatia colegi de-ai lui. Sa tremur in fiecare luna ca daca in urmatorii 25 de ani imi pierd jobul sau daca ma imbolnavesc si n-o sa am cum plati rata si raman si fara bani si fara casa? Nu vreau asa ceva, spune Ionut. El e norocos. Ai lui se vor muta la casa de la tara si ii vor lasa apartamentul. Romania are insa mai mult probleme cu fondul de locuinte, iar Statistica tocmai a publicat un raport pe aceasta tema.

HOROSCOP 17 MAI. Sagetatorii trebuie sa fie atenti sa nu cada in capcane, Racii sunt iubitori

Berbec. Nu lucra singur in aceasta zi, pentru ca cele mai bune solutii vin de la echipa care iti va sta alaturi. Toate evolueaza spre un rezultat palpabil, concret, din care fiecare are.

HOROSCOP 15 MAI. Gemenii trebuie sa se simta liberi sa-si exploreze neconventionalul, Taurii aduc echilibrul

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 15 MAI 2019; Venus, planeta armoniei, iubirii, frumusetii, ce are o energie feminina dominanta, ajunge astazi in zodia Taur, semn pe care il si conduce. Cu Venus.

Numai de bine. Exercitii fizice pe care trebuie sa le incerci

Sala de forta pentru cei mai multi dintre noi poate fi un loc destul de infricosator. Atatea aparate pe care nu stim sa le folosim sau atatea exercitii despre care nu stim nici la ce folosesc, nici cum sa le.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )