Libnet.ro
UNICEF

10:00

HOROSCOP pentru 28-30 iunie. Berbecii au un weekend relaxat in amor, Gemenii sunt concentrati pe munca

Antena3 Antena3,
HOROSCOP pentru 28-30 iunie. Berbecii au un weekend relaxat in amor, Gemenii sunt concentrati pe munca

Dragostea este emotia primordiala a fiintei umane iar Luna este astrul ceresc ce raspunde si ne coordoneaza emotiile. Este, asadar, evident ca tranzitul repetitiv al Lunii prin cele 12 semne timp de 28 zi. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 25 IUNIE. Berbecii trebuie sa fie sinceri cu partenerii, Gemenii sunt tensionati in cuplu

Iata horoscop zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, MARTI 25 iunie 2019. Luna ajunge din nou in prima zodie, Berbec, deci este timpul si pentru noi sa mergem inainte plini de.

HOROSCOP DRAGOSTE 26 IUNIE. Gemenii au tensiuni in relatie, Berbecii trebuie sa comunice

Iata horoscop zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, MIERCURI 26 iunie 2019. Luna este si azi in curajosul Berbec, deci nu e zi pentru ezitari. Cine ezita, pierde. Nu te mai.

HOROSCOP DRAGOSTE 28 IUNIE. Gemenii au parte de romantism in doi, Taurii trebuie sa-si exprime sentimentele

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 28 iunie 2019. Incepe ultimul weekend din luna iunie. Ai profitat de oportunitile sezonului cald? Ai iesit la plimbare, ai iubit sub cerul.

HOROSCOP DRAGOSTE 27 IUNIE. Gemenii sunt stresati, Taurii sunt plini de sarm

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, JOI 27 iunie 2019. O zi importanta in astrologie. Mercur intra in Leu, iar Soarele aflat in Rac face sextil cu rebelul si imprevizibul Uranus.

HOROSCOP 24-30 iunie. Zodia care face compromisuri

HOROSCOP 24-30 iunie. Daniela Simulescu, a prezentat previziunile astrale pentru fiecare zodie in parte. Nativul care va face compromisuri, saptamana aceasta. HOROSCOP 24-30 iunie. Va lasati pe aripile.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 28 iunie. Berbecii trebuie sa invete sa fie fericiti, Gemenii trebuie sa aiba incredere

Iata pentru VINERI 28 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 25 iunie. Gemenii trebuie sa aiba incredere, Berbecii trebuie sa se detaseze

Iata pentru MARTI 25 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP pentru saptamana 1-7 iulie. Berbecii sunt plini de romantism, Fecioarele isi fac prieteni noi

Prima saptamana din luna iulie se anunta plina de vesti bune pentru majoritatea zodiilor. HOROSCOP BERBECPrima saptamana a lunii iulie se anunta a fi una plina de romantism. Daca nu.

HOROSCOP pentru fiecare zodie in parte. Mercur intra in Leu. Berbecii rad intruna, Taurii sunt plini de farmec

HOROSCOP BERBEC Umorul si apetitul pentru teatral si spectaculozitate iti va colora stilul de comunicare cu Mercur in Leu si in zona ta de exprimare de sine. Pana pe 19 iulie cand Mercur retrograd iese din Leu si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )