Libnet.ro
UNICEF

20:45

HOROSCOP pentru BANI in saptamana 28 mai - 3 iunie 2018. Ce efect are Luna plina asupra banilor tai

Antena3 Antena3,
HOROSCOP pentru BANI in saptamana 28 mai - 3 iunie 2018. Ce efect are Luna plina asupra banilor tai

Saptamana 28 mai 3 iunie 2018 sfarseste sezonul de primavara si da startul celui de vara 2018 si al lunii iunie 2018. Cel mai important aspect astral este Luna plina din Sagetator ce are loc marti 29 ma. continuă pe Antena3

HOROSCOP pentru saptamana 28 mai - 3 iunie 2018. inceput de vara sub Luna plina florala din Sagetator

In saptamana 28 mai 3 iunie 2018 spunem bun venit! oficial sezonului de vara 2018. Luna iunie soseste plina de evenimente astrologice speciale. Dar iesirea din luna mai nu se produce oricum ci cu una.

Horoscop saptamana 28 mai - 3 iunie. Zodia care avea parte de drama

Horoscop Berbec incerca sa ai mai multa incredere in tine in aceasta saptamana, in ciuda faptului ca te gandesti tot timpul la problemele pe care nu ai reusit sa le rezolvi. Ideile pe care le ai.

HOROSCOP chinezesc saptamanal 28 mai 3 iunie 2018. Mesaj nou pentru fiecare zodie din intelepciunea chinezeasca!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 28 mai 3 iunie 2018, saptamana urmatoare in 2018, Anul Chinezesc guvernat deCainele de Pamant. Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare.

Horoscopul saptamanii 28 mai-3 iunie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Leii trebuie sa se implice sufleteste in munca lor

Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru saptamana 28 mai - 3 iunie. Berbec - se anunta o saptamana foarte buna, mai ales in plan financiar. Luna plina aduce planuri si.

Trendul astral al saptamanii 28 mai - 3 iunie, cu Camelia Patrascanu. Saptamana aceasta vom fi sub influenta lunii pline. Ce se intampla cu zodiile

Este o saptamana interesanta avand in vedere ca marti este luna plina sub zodia Gemenilor. Datorita ei, marti si miercuri putem fi mai inspirati, cand avem nevoie de solutii la problemele noast.

Punctele Enel, inchise in zilele de 28 mai si 1 iunie. Cum puteti plati factura

Punctele Enel din judetele Calarasi, Constanta, Ialomita si Tulcea vor fi inchise pe 28 mai si 1 iunie 2018, zile libere legale.

Horoscop. Trendul astral al saptamanii 28 mai -3 iunie, cu Camelia Patrascanu. Saptamana aceasta vom fi sub influenta lunii pline. Ce se intampla cu zodiile

Este o saptamana interesanta avand in vedere ca marti este luna plina sub zodia Gemenilor. Datorita ei, marti si miercuri putem fi mai inspirati, cand avem nevoie de solutii la problemele.

Horoscopul runelor. Mihai Voropchievici, previziunile pentru saptamana 27 mai - 2 iunie. Sagetatorii primesc un ajutor divin

NumerologulMihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana viitoare. Berbec. Are o saptamana in care isi poate gasi absolut toate.

Horoscop 28 mai. Taurii au mintea ocupata cu tot soiul de probleme

Horoscop 28 mai Berbec Este o zi in care acorzi atentie detaliilor legate de casa: curatenie, idei legate de redecorare si, in cele din urma, relaxare in confortul oferit de propria locuinta. Astazi gase?.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 28 MAI 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 28 MAI 2018 pentru Zodia Pesti - Te preocupa mult alimentatia si acorzi o mai mare atentie la tot ce consumi. Esti pregatit, la nevoie, sa incepi un regim mai strict, din care sa elimini total.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )