Libnet.ro
UNICEF

05:15

HOROSCOP pentru inceputul saptamanii. Berbecii au probleme in familie, Gemenii sunt coplesiti de probleme financiare

Antena3 Antena3,
HOROSCOP pentru inceputul saptamanii. Berbecii au probleme in familie, Gemenii sunt coplesiti de probleme financiare

Saptamana viitoare se arata complicata pentru cateva zodii. Aveti mare grija! HOROSCOP BERBECApar unele probleme in familie care au legatura in general cu comunicarea. Nu reusiti. continuă pe Antena3

HOROSCOP pentru finalul saptamanii, cu Minerva. Gemenii sunt lipsiti de resurse, e nevoie de mai multa concentrare

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru finalul saptamanii. HOROSCOP GEMENITe gasesti in situatia in care vezi ca esti lipsit de resurse pentru a-ti atinge.

HOROSCOP pentru weekend 3 - 4 august 2019. Gemenii se ascund in casa de teama conflictelor, Fecioarele simt ca au mereu dreptate

Weekendul se anunta complcat pentru Berbeci, in timp ce Leii debordeaza de energie HOROSCOP BERBECEsti mai emotiv decat in mod normal si ai tendinta sa interpretezi gresit intentiile celor .

Horoscop pentru primele zile din august cu Camelia Patrascanu. Sunteti pe cont propriu, atentie la bani in weekend!

Cunoscutul astrolog Camelia Patrascanu a prezentat trendul astral pentru finalul saptamanii. HOROSCOPA doua jumatate a saptamanii, de joi incolo, incepe cu Luna noua in Leu,.

HOROSCOP 4 august 2019. Berbecii au nevoie de imaginatie, Gemenii trebuie sa-si infrunte frica

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 4 august 2019; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor. HOROSCOPnb.

HOROSCOP pentru luna august, cu Minerva. Berbecii au probleme emotionale, Racii renasc scaldati in iubire

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru luna august. A trecut si sezonul eclipselor si iata ca luna august te aduce la stadiul urmator de evolutie.

Horoscop pentru saptamana 4 - 10 august 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii sunt in situatii delicate in dragoste, Racii primesc vesti tulburatoare

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 4 - 10 august 2019. HOROSCOP BERBEC Kiron vine cu noi lectii de viata ce trebuiesc deslusite.

HOROSCOP TAROT pentru sfarsitul saptamanii. Fecioarele dau de fericirea matura, Varsatorii au parte de schimbare

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )