Libnet.ro
UNICEF

18:00

Horoscop pentru saptamana 4-10 mai. Berbecii sunt canalizati pe castiguri, Capricornii sunt protejati de divinitate

Antena3 Antena3,
Horoscop pentru saptamana 4-10 mai. Berbecii sunt canalizati pe castiguri, Capricornii sunt protejati de divinitate

Horoscop. Iata horoscopul saptamanal 4-10 mai 2020; este o saptamana importanta in astrologie pentru ca marti 5. 05 Nodurile Lunare, punctele de eclipsa, vor intra in zodiile Gemeni si Sagetator, schimband axa pe care erau de 18 ani, anume Rac-Capricorn. Aceasta miscare marcheaza o schimbare importanta in razele cosmice. continuă pe Antena3

Horoscop dragoste 2 mai. Berbecii sunt plini de idei, Balantele planifica o cina romantica

Horoscop dragoste 2 mai. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 2 MAI 2020. Luna este in muncitoarea Fecioara azi si in tot acest weekend sarbatoresc, deci fie ca muncesti profesional sau nu, aceasta atmosfera te imbie sa fii productiv si eficient pe orice pui mana sa faci, ba chiar sa ai chef de munca. Punelucrurile la punct!.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 3 mai. Taurii sunt ghidati de divinitate, Sagetatorii sunt apreciati

Horoscop. Iata pentru DUMINICA 3 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscop. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 4-10 mai. Berbecii sunt intuitivi, Leii au nevoie de compasiune

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 4-10 MAI 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate.

Horoscop weekend 1-3 mai 2020. Berbecii trec prin schimbari, Pestii trebuie sa se bazeze pe instinct

Horoscop weekend 1-3 mai 2020. Iata horoscopul de weekend 1-3 mai 2020 care inseamna un singur mesaj : incepe luna mai, ultima luna a turbulentei primaveri 2020 si prima luna in care sperantele noastre au sanse de implinire in ceea ce priveste actuala criza de izolare mondiala.

Horoscop weekend 2-3 mai 2020. Racii ranesc persoanele dragi. Taurii muncesc din greu

Horoscop weekend 2-3 mai 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru acest weekend.

Horoscop 3 mai. Berbecii sunt inspirati, Pestii descopera un mentor

Horoscop 3 mai. Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 3 MAI 2020; Luna este si azi in Fecioara, facandu-ne harnici, productivi si orientati spre a-i servi pe altii.

Horoscop 2 mai. Berbecii au imaginatie, Sagetatorii au o zi stimulanta

Horoscop 2 mai. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 2 MAI 2020 ; Luna este in muncitoarea Fecioara azi si in tot acest weekend sarbatoresc, deci fie ca muncesti profesional sau nu, aceasta atmosfera te imbie sa fii productiv si eficient pe orice pui mana sa faci, ba chiar sa ai chef de munca.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 2 mai. Berbecii au parte de revelatie, Racii merg pe dreptate si adevar

Horoscop. Iata pentru SAMBATA 2 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscop. Mesajele runelor pentru saptamana 4-10 mai. Leii au parte de suferinta, Scorpionii au parte de schimbari

Horoscop. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 4-10 MAI 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Horoscop. Zodiac chinezesc pentru saptamana 4-10 mai. Bivolii isi fac planuri, Tigrii trebuie sa invete sa se relaxeze

Horoscop. Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 4-10 MAI 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )