Libnet.ro
UNICEF

22:30

HOROSCOP pentru saptamana 8-14 octombrie, cu Mariana Cojocaru. Femeile din Gemeni raman gravide, Racii infrunta iubiri din trecut

Antena3 Antena3,
HOROSCOP pentru saptamana 8-14 octombrie, cu Mariana Cojocaru. Femeile din Gemeni raman gravide, Racii infrunta iubiri din trecut

HOROSCOPBerbec - in saptamana care urmeaza avem un aspect foarte rar care se produce cam o data pe an. in zilele 6-7 octombrie Venus intra in miscare retrograda, iar previziunile sunt o continuare si o . continuă pe Antena3

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru luna octombrie. Racii sunt bine vazuti la locul de munca, Leii sunt sustinuti in plan afectiv

inceput de luna octombrie, avem un trigon foarte interesant in zodii de aer. Discutam de partea asta care tine de iubire, Balanta care este guvernata de Venus vine cu un plus de iubire pentru toti.

HOROSCOP CHINEZESC saptamana 8-14 octombrie. Bivolii sunt coplesiti de emotii, Tigrii se pot relaxa intr-o anumita zi

HOROSCOPIata zodiac chinezesc pentru saptamana 8-14 octombrie 2018 din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput in februarie si care este guvernat de Cainele de Pamant. HOROSCOPZodiacul chinezesc exista de mii de.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pana duminica. Gemenii castiga suficienti bani, Leii au multe posibilitati de afirmare

Saptamana 1 - 7 octombrie 2018 aduce rasturnari de situatie, dezamagiri si noi inceputuri. Berbec- Luna octombrie are din start, din pornire un aspect de zile mari pe zodii de aer: trigon format.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pana duminica. Gemenii castiga bani, Leii au multe posibilitati de afirmare

Saptamana 1 - 7 octombrie 2018 aduce rasturnari de situatie, dezamagiri si noi inceputuri. Berbec- Luna octombrie are din start, din pornire un aspect de zile mari pe zodii de aer: trigon format.

HOROSCOP cu Urania pentru saptamana 6-12 octombrie. Berbecii au chef de distractie, Gemenii au chestiuni de rezolvat cu institutiile statului

Previziuni astrologice pentru perioada 6 12 octombrie 2018. Luna Noua in Balanta. Mercur va intra in zodia Scorpionului. HOROSCOPBerbec HOROSCOPintre 6 si 8 octombrie dimineata,.

HOROSCOP. RUNE pentru saptamana 1-7 octombrie 2018. Berbecii trebuie sa fie intelepti, Gemenii sa se relaxeze

Runele sunt caractere magice si alfabetice ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice, insa sunt folosite cu succes si in zilele noastre. Runa inseamna, pur si simplu,.

Horoscop saptamanal 8 14 octombrie 2018. Cu ce vine Luna Noua in Balanta pentru zodii

Horoscop saptamanal 8 14 octombrie 2018. Aceasta saptamana va fi sub semnul Lunii Noi in Balanta, eveniment care aduce schimbari in viata mai multor nativi. Evenimente astrologice in a doua.

HOROSCOP. Mesaje ale ingerilor pazitori pentru zodii pentru pentru 3-10 octombrie. Berbecii trebuie sa ceara ajutor, Gemenii au parte de rezolvari

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 3-10 octombrie 2018. Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri! HOROSCOP.

HOROSCOP. Totul despre zodia Balantei. Cum sunt femeile si barbatii din acest semn zodiacal

Balanta este un semn astrologic inteligent, bun, intotdeauna gata sa ii ajute pe ceilalti. Balantele adora armonia, sub toate formele ei. Patronata de Venus, planeta frumusetii, zodia Balanta adora viata buna.

Horoscop weekend 5-7 octombrie 2018. Luna in Leu sub Venus retrograd ! Esti gata de o calatorie salbatica?

Horoscopweekend. Iata mai jos horoscopul de weekend 5-7 octombrie 2018. Cel mai important eveniment al acestui weekend este intrarea lui Venus, planeta iubirii, frumusetii, armoniei si relatiilor, in miscare retrog.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )