Libnet.ro
UNICEF

06:00

HOROSCOP pentru ultimele luni din 2018. Taurii se vindeca sufleteste, Scorpionii scapa de o gramada de prieteni falsi

Antena3 Antena3,
HOROSCOP pentru ultimele luni din 2018. Taurii se vindeca sufleteste, Scorpionii scapa de o gramada de prieteni falsi

Horoscop pentru ultimele luni din 2018. Mai sunt mai putin de 3 luni si anul 2018 se incheie. Desi mult a fost, putin a ramas, aceste ultime luni ne vor aduce experiente, impliniri, provocari fiecaruia, atat. continuă pe Antena3

HOROSCOP pentru 2019. Zodiile care dau lovitura financiar anul viitor

Cateva zodii au mari sanse sa dea lovitura in anul 2019 pe plan financiar. Astrele sunt de partea lor! Tu esti printre cei norocosi? HOROSCOP Pentru nativii zodiei Taur, lucrurile stau extrem de bine.

HOROSCOP WEEKEND 12-14 octombrie 2018. Luna in Sagetator. Berbecii trebuie sa se bazeze doar pe oamenii de incredere, Taurii trebuie sa fie pregatiti sa se aprere

Iata mai jos horoscopul de weekend 12-14 octombrie 2018. Avem trei zile de weekend, trei zile cu Luna in Sagetator, in timp ce ne aflam intre Luna noua din Balanta din 9 octombrie si Luna plina de la finalul.

Fotbalistii rusi Pavel Mamaev si Aleksandr Kokorin, n detentie provizorie pentru doua luni

Fotbalistii rusi Pavel Mamaev FC Krasnodar) si Aleksandr Kokorin Zenit Sankt Petersburg) au fost plasati in detentie provizorie pentru doua luni dupa ce au agresat un inalt oficial rus, la inceputul acestei saptamani, intr-o cafenea din Moscova.

DRAMA in showbiz! Este vorba despre celebrul FUEGO! Stresul si-a spus cuvantul! Anunt dureros pentru IRINA LOGHIN! Din pacate...

Indragitul cantaret Fuego, cunoscut publicului larg sub numele de scena Paul Surugiu a uimit din nou fanii virtuali printr-un pe Facebook. Avand in vedere ca este unul dintre cei mai activi artisti din.

Alocatia de hrana pentru pacientii leprozeriei din Tichilesti creste de la 11 la 20 de lei, dupa ce angajatii spitalului au facut apel la oameni sa doneze alimente pentru bolnavi

Alocatia de hrana pentru pacientii leprozeriei din Tichilesti, singurul spital din tara care ingrijeste bolnavi de lepra, ar urma sa creasca de la 11 la 20 de lei pe zi, potrivit unui proiect de hotarare postat in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii. Angajatii spitalului din Tichilesti au lansat, in urma cu doua saptamani, un apel pe Facebook catre cei care isi permit sa doneze alimente, in special varza si castraveti, sa le ofere ajutorul, aratand ca alocatia de hrana pentru ultimii 10 pacienti internati aici, in valoare de doar 11 lei pe zi, este insuficienta pentru a le asigura acestora 3 mese pe zi.

HOROSCOP. Mesaje de la ingerii parzitori pentru zodii pentru 10-17 octombrie 2018. Berbecii vad doar iubire, Gemenii trebuie sa fie pregatiti pentru acceptare

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 10-17 octombrie 2018. Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri! HOROSCOP.

webPRStart pentru Astra Film Festival 2018 - 400 de evenimente cinematografice n 7 zile

A 25-a editie a Festivalului International Astra Film Sibiu incepe oficial luni, 15 octombrie. Peste 400 de evenimente cinematografice se vor desfasura timp de 7 zile, in 9 sali special amenajate in centrul istoric al orasului. O selectie de 128 de filme de top va fi prezentata iubitorilor filmului de non-fictiune, profesionistilor din industrie, invitatilor speciali si publicului larg. Din aceasta, 55 de productii, din 30 de tari, participa la competitia AFF 2018 in cele 5 sectiuni competitionale, si 28 de titluri sunt proiectate in formatele VR si full-dome.

INS anunta cifrele cresterii economice in al doilea trimestru din 2018

Institutul National de Statistica INS) a reconfirmat, miercuri, estimarile publicate la jumatatea lunii august, referitoare la cresterea de 4,1%, pe serie bruta, a economiei romanesti in al doilea trimestru al.

Moarte stupida pentru un barbat din Suceava. Politistii au deschis o ancheta

Un barbat de 71 de ani din comuna suceveana Galanesti a murit strivit de un tractor. Accidentul a avut loc vineri dupa-amiaza. Tractorul s-a rasturnat, iar barbatul a ramas prins sub utilaj,.

JO de Tineret: Romnia a pierdut ultimele meciuri din turneul feminin de baschet 3x3

Selectionata Romaniei a pierdut, joi, ultimele sale doua meciuri sustinute in faza grupelor turneului feminin de baschet 3x3 din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret de la Buenos Aires.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )