Libnet.ro
UNICEF

08:00

HOROSCOP. Previziunile runelor pentru saptamana 6-12 ianuarie. Mihai Voropchievici: Varsatorul are protectie divina

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Previziunile runelor pentru saptamana 6-12 ianuarie. Mihai Voropchievici: Varsatorul are protectie divina

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru saptamana 6-12 ianuarie 2020. continuă pe Antena3

HOROSCOP Arhanghelul Mihail pentru JOI 2 IANUARIE 2020. Taurii trebuie sa se elibereze de rutinele familiare

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, SAMBATA 4 IANUARIE 2020. Varsatorii trebuie sa isi adune gandurile

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 4 IANUARIE 2020. Dupa ce, ieri, Marte s-a mutat in Sagetator, unde va ramane pana pe 16 feburarie, astazi Luna se muta din Berbec in linistitul Taur. Ai timp sa iti mai tragi si sufletul si sa te ne calmezi dupa agitatia Sarbatorilor, dar si a evenimentelor astrale. E bine! Aduna-ti gandurile! Limpezeste-ti mintea! Bucura-te de weekend pentru ca urmeaza saptamana foarte ocupata si plina de luni incolo! .

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 2 IANUARIE 2020. Intalniri norocoase. Vezi pentru cine!

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 2 IANUARIE 2020. Mercur si Jupiter sunt ambii in Capricorn si isi unesc fortele ca sa ne aduca vesti bune si intalniri norocoase azi. Este o zi foarte norocoasa, deci foloseste vibratiile acestei zile ca sa iti scrii cele mai curajoase si inspirationale mesaje, sa suni sau sa te intalnesti cu cineva special.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 1 IANUARIE 2020. Semne bune anul are?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 1 IANUARIE 2020. Luna invita pe Saturn si Pluto sa ne ureze La multi ani intr-un an de referinta pentru istoria noastra! Cele doua planete de calibru se intalnesc in Capricorn inca din prima zi a anului ca sa rearanjeze lumea ca si cum am fi bucati de Lego.

Vesti proaste pentru soferi, din ianuarie. Amenzile rutiere cresc cu 50%. Cat este punctul de amenda

Punctul de amenda a crescut de la 1 ianurie 2020 din cauza conflictului politic dintre guvernul condus de Ludovic Orban si opozitia PSD din Parlament. Drept urmare, amenzile rutiere cresc cu 50%. Iata la cat a ajuns punctul de amenda. Amenzile rutiere cresc cu 50%. Cat este punctul de amenda Proiectul de lege pe care .

HOROSCOP. Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, JOI 2 IANUARIE 2020

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de JOI 2 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP 2020. Predictii pentru un an special si inceputul unei noi ere astrologice! Cum va fi afectata viata LEILOR

A trecut mult timp de cand asemenea tranzite planetare rare au avut loc intr-un singur an! Exista evenimente astrologice uriase, de mare impact, ce se vor intampla in anul celebru 2020 care vor aduce oportunitati, schimbari, treziri spirituale, reasezari de destine sau confirmari ca suntem pe drumul bun, de la caz la caz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )