Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP. La ce se pricep cel mai bine zodiile? Gemenii sunt sufletul petrecerii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. La ce se pricep cel mai bine zodiile? Gemenii sunt sufletul petrecerii

Avand personalitati diferite, caractere puternice sau firi sensibile, lucrurile la care ne pricem cel mai bine, sunt total diferite. Unii dintre noi sunt foarte ambitiosi si li se potriveste o meserie in care. continuă pe Antena3

FOTO Cel mai bun titlu de ziar dupa ce Ajax a aruncat Ronaldo afara din Liga: Cifrele vorbesc de la sine

Ajax, cu o medie de varsta de 25 de ani, a aratat cel mai frumos joc de la tiki-taka incoace si l-a lasat pe Cristiano Ronaldo in afara semifinalelor Ligii Campionilor pentru prima data dupa noua ani.

Incendiu la catedrala Notre Dame. Avertismentul unui specialist: Nu flacarile sunt cel mai mare pericol!

Incendiul de la catedrala Notre Dame ar putea sa nu fie, paradoxal, cel mai mare pericol. in schimb, apa folosita pentru stingerea incendiului ar putea provoca pagube mai mari. Javier Ribera Blanco, profesor de.

Incendiu la catedrala Notre Dame. De ce nu s-a intervenit cu apa! Avertismentul unui specialist: Nu flacarile sunt cel mai mare pericol!

Incendiul de la catedrala Notre Dame ar putea sa nu fie, paradoxal, cel mai mare pericol. in schimb, apa folosita pentru stingerea incendiului ar putea provoca pagube mai mari. Javier Ribera Blanco, profesor de.

Incendiul de la Notre-Dame: Nimic nu arata ca a fost un act intentionat / Cel mai probabil a fost un accident (Procurorul Parisului)

Incendiul de la Catedrala Notre-Dame a fost cel mai probabil rezultatul unui accident si nu exista niciun semn care sa arate ca focul a fost pus, a spus procurorul Parisului Remy Heitz, relateaza Reuters si AFP. Cinci companii lucrau la renovarea catedralei, iar angajatii sunt audiati.

Cainele-balon, cel mai gras din lume, a dovedit ca se poate! Cu mult efort si motivatie, a slabit 45 de kilograme. Acum e foarte fericit si isi face peste tot prieteni

Un catel din rasa Golden Retriver, pe nume Kai, a fost declarat de catre medicii veterinari cel mai gras din lume, cand nu mai putin de 78 de kilograme. Arata ca o masa cu picioare sub ea. Nici macar.

Alegeri prezidentiale in Ucraina: Prosenko si Zelenski vor participa vineri la o dezbatere, pe cel mai mare stadion al tarii

Favoritul la alegerile prezidentiale din Ucraina, actorul de comedie Volodimir Zelenski, si rivalul sau, presedintele Petro Porosenko, au convenit sa aiba vineri o dezbatere pe cel mai mare stadion al tarii, in Kiev, scrie AFP.

Lituania, Danemarca si Romania, cel mai semnificativ avans al vanzarilor auto din Europa

Inmatricularile de autoturisme noi in Europa au scazut cu 3,6% in martie, in timp ce Lituania, Danemarca si Romania au raportat cel mai puternic ritm de crestere, conform statisticilor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile.

Cel mai NE-iubit dintre patrioti

15 aprilie 2019. O zi memorabila. Ziua in care cel mai NE-iubit dintre patrioti s-a prezentat in fata magistratilor instantei supreme. Din nefericire, sub regia consultantilor politici PSD, a fost circ. Atat afara, cat si in interior.

CONFERINTA BURSA TENDINTE IN PIATA DE CAPITAL / NICU BUICA, SAI MUNTENIA INVEST: Contrapartea Centrala nationala, cel mai important demers pe care il poate intreprinde BVB

Proiectul Contrapartii Centrale nationale este cel mai important demers pe care il poate intreprinde in aceasta conjunctura conducerea BVB, a declarat Nicu Buica, Director General al SAI Muntenia Invest, administrator al SIF Muntenia S.

Opinia lui Tudor Chirila despre proiectul Educatia ne uneste: Viziunea este buna, dar cel mai mare obstacol este chiar ministrul care o promoveaza

Tudor Chirila a analizat proiectul Educatia care uneste, propus de Ministerul Educatiei pentru schimbarea educatiei pana in 2030, si a ajuns la concluzia ca, in ansamblu, viziunea este buna. Pe de alta parte, crede ca cel mai mare obstacol in calea implinirii acestei viziuni este chiar ministrul care o promoveaza. Chirila considera ca ar fi pacat ca cei care au elaborat documentul sa ajunga victimele inca unui exercitiu de imagine al Ecaterinei Andronescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )