Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP prima saptamana din anul 2020: Zodiile care vor avea un inceput de an grozav

Antena3 Antena3,
HOROSCOP prima saptamana din anul 2020: Zodiile care vor avea un inceput de an grozav

Saptamana 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020 aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. continuă pe Antena3

HOROSCOP Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru pentru anul 2020. Zodiile care vor da LOVITURA in NOUL AN

Cum ne va merge in anul 2020? Iata ca numerologul Mihai Voropchievici si bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au facut previziunile pentru 2020 in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3. El a.

HOROSCOP indian pentru prima saptamana din ANUL NOU. La ce esti favorizat de zeitati?

Iata horoscopul indian al acestei saptamani ce se incheie pe 5 ianuarie 2020 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe glob.

SFANTUL VASILE - traditii si obiceiuri. Ce nu e deloc bine sa faci in prima zi din ANUL NOU

SFANTUL VASILE - traditii si obiceiuri. Ce nu e bine sa faci in prima zi din ANUL NOU. Azi, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Sfantul Vasile, iar peste 600. 000 de romani isi aniverseaza ziua numelui. Iata si care sunt traditiile, obiceiurile si superstitiile pentru aceasta zi.

HOROSCOP ianuarie 2020. Zodiile care DAU LOVITURA chiar din primele zile ale noului an

Noul an se apropie cu pasi repezi si deja a aparut horoscopul pentru luna ianuarie 2020. Cei nascuti sub zodia Capelei Pesti) vor avea mare bafta la bani. Acestia vor castiga teancuri consistente de bani mai ales.

HOROSCOP IANUARIE 2020: Zodiile care vor avea o luna de vis!

Luna ianuarie 2020 aduce mult noroc si fericire pentru trei dintre semnele zodiacale.

HOROSCOP IANUARIE 2020: Zodiile care vor avea o luna plina de ghinion

Luna ianuarie 2020 aduce ghinion pentru trei semne zodiacale. Nimic nu le merge bine in aceasta perioada.

HOROSCOP RUNE pentru prima zi din ANUL NOU. Taurii au NOROC pe 1 ianuarie 2020

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Cuplul de aur al anului 2020. Zodiile care vor indeplini tot ce isi propun, daca isi unesc fortele

Cuplul de aur al anului 2020 va reusi sa atinga impreuna cele mai inalte teluri pe care le au. in 2020, cea mai buna compatibilitate pentru succes va fi intre o zodie de pamant si una de foc, iar ceea ce.

Cutremur de magnitudine 3,4 in prima ora din anul 2020

Un cutremur de magnitudine 3,4 s-a produs miercuri, la aproximativ o ora dupa miezul noptii, in zona Vrancea, potrivit Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCDFP).

Pentru prima zi din ANUL NOU! 12 retete de ciorbe si supe populare la romani. Ciorba de perisoare, ciorba de vacuta, ciorba a la grec, supa crema de ciuperci, supa de rosii si altele

Retete de ciorbe si supe. Ciorbele si supele se afla printre preparatele preferate ale romanilor. Sunt savuroase si sanatoase si fac deliciul unei mese la care se asaza intreaga familie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )