Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Reusite mari pentru aceste 5 zodii in luna FEBRUARIE

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Reusite mari pentru aceste 5 zodii in luna FEBRUARIE

Luna februarie vine cu schimbari importane pentru 5 zodii. A doua luna a anului vine cu experiente noi, oameni noi si multe surprize neasteptate din partea celorlati. Putem spune ca este un inceput de an compromitator pentru aceste zodii. continuă pe Antena3

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru saptamana 26 ianuarie - 1 februarie. Balantele trebuie sa apeleze la intelepciune, Taurii sunt nevoiti sa fie atenti la accidentele casnice

Astrologul Mariana Cojocaru prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 26 ianuarie - 1 februarie. Urmeaza o saptamana de-a dreptul exploziva pentru cateva zodii. Vor fi multe probleme cu care se vor confrunta in aceste zile.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie. Bivolii sunt se sensibili, Tigrii au oportunitati de schimbare

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 27 IANUARIE 2 FEBRUARIE 2020. Anul Mistretului s-a incheiat. Din 25 ianuarie 2020 a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile.

HOROSCOP. Mesajele arhanghelilor pentru saptamana 27 ianuarie 2 februarie. Scorpionii trebuie sa aiba rabdare, Pestii au armonie in relatie

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 27 ianuarie 2 februarie 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor.

RUNELE au luat-o RAZNA! MIHAI VOROPCHIEIVICI a facut anuntul CUMPLIT: Acestea vor fi CELE MAI GHINIONISTE ZODII (GALERIE FOTO)

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea de la Adevaruri ascunse runele pentru ianuarie 2020. Rune BERBEC Berbecii au parte de surprize si mare noroc la bani luna aceasta.

METEO. Cum va fi vremea in luna februarie

Meteorologii au emis prognoza pana la finele lunii februarie. Temperaturile vor fi mai ridicate decat normalul perioadei, arata ANM.

Pierderi mari pentru CFR Calatori

Conform Digi 24 pierdierile CFR pentru anul trecut s-au ridicat la peste 350 de milioane de lei, in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )