Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP rune 12 octombrie. Sagetatorii sunt prudenti, Balantele au parte de schimbari in interior

Antena3 Antena3,
HOROSCOP rune 12 octombrie. Sagetatorii sunt prudenti, Balantele au parte de schimbari in interior

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 12 octombrie octombrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Jera inversata) : Jera este runa succesului si a. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 10 OCTOMBRIE. Sagetatorii dau peste o fosta iubire, Berbecii au o perioada tulbure in cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 10 OCTOMBRIE 2019. Dupa ultimele zile intense, gratie aspectelor astrale cu energie mai dura, iata ca astazi este liniste si bine.

HOROSCOP rune 11 octombrie. Balantele trebuie sa se bucure de viata, Taurii sunt anxiosi

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 11 octombrie octombrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata LAGUZ : Oricare ar fi situatia pe care o ai, poti avea.

Prognoza meteo pentru sambata, 12 octombrie: Temperaturi neobisnuite in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru sambata, 12 octombrie 2019. Sunt anuntate valori termice mai ridicate decat media normala pentru aceasta perioada, cer mai mult senin si ceata dimineata si noaptea in zonele joase, pe arii restranse. Prognoza meteo pentru sambata, 12 octombrie Meteorologii anunta ca vremea va fi predominant frumoasa, .

HOROSCOP rune pentru 9 octombrie 2019. Berbecii au parte de obstacole, Gemenii se tem de schimbari

Etalare zilnica RUNE mistice pe ZODII, MIERCURI 9 octombrie 2019. Mesaje din magia supranaturalului Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce .

HOROSCOP DRAGOSTE 11 OCTOMBRIE. Balantele trebuie sa fie rabdatoare cu partenerii, Berbecii au nevoie de o discutie serioasa cu jumatatea lor

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 11 OCTOMBRIE 2019. Luna este in Pesti, la doar doua zile distanta de Luna plina in Berbec de duminica 13 octombrie si astazi ne.

Cuplaj in polivalenta, sambata, 12 octombrie. Echipele de baschet si volei ale CSM-ului joaca pe teren propriu

Sala Sporturilor din Targoviste va fi gazda unui nou cuplaj oferit de cele doua echipe de prima-divizie ale Clubului Sportiv Municipal Targoviste. Sambata, 12 octombrie 2019, incepand cu ora 12. 30, iubitorii sportului sunt asteptati in tribunele salii din Targoviste pentru a vedea spectacolul, care va dura pana in jurul orei 17.

Expozitie de acuarela, vernisata sambata, 12 octombrie, la Muzeul Dunarii de Jos

Muzeul Dunarii de Jos va invita sambata, 12 octombrie, ora 14. 00, la sediul din str. Progresului, nr. 4, la vernisajul Expozitiei de acuarela Felicia Huides.

HOROSCOP rune pentru 10 octombrie. Balantele sunt blocate in interior, Pestii trebuie sa faca schimbari in viata

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 10 octombrie octombrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata INGUZ cu fata in sus). Inguz indica o perioada buna sa.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 8 octombrie. Sagetatorii trec prin schimbari, Balantele sunt curioase

Iata pentru MARTI 8 OCTOMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE. Sagetatorii trec prin stari emotionale, Pestii dau peste oportunitati

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 9 OCTOMBRIE 2019; Marte este planeta actiunii si are o energie razboinica si impulsiva. Ce poate iesi cand este in opozitie cu Chiron, astrul ce doreste sa ne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )