Libnet.ro
UNICEF

09:30

Horoscop rune 19 aprilie. Racii dau peste obstacole, Capricornii trec printr-o schimbare

Antena3 Antena3,
Horoscop rune 19 aprilie. Racii dau peste obstacole, Capricornii trec printr-o schimbare

Horoscop rune 19 aprilie. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru DUMINICA 19 APRILIE 2020. continuă pe Antena3

Horoscop rune 17 aprilie. Varsatorii isi indeplinesc visele, Gemenii primesc cadouri

Horoscop rune 17 aprilie. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 17 APRILIE 2020.

Horoscop rune 16 aprilie. Taurii trec prin perioade dificile, Sagetatorii trebuie sa nu aiba prea multe asteptari astazi

Horoscop rune 16 aprilie. Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 16 APRILIE 2020.

Horoscop rune pentru saptamana 20-26 aprilie, cu Mihai Voropchievici. Leii au protectie divina, Pestii vor avea parte de o schimbare importanta

Horoscop rune. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, in emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru saptamana 20 - 26 aprilie.

Horoscop tarot 15 aprilie. Berbecii sunt indecisi, Racii castiga mult prin bunatate

Horoscop tarot 15 aprilie. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

Horoscop 19 aprilie. Berbecii se bucura din plin de ziua de azi, Leii au parte de multa agitatie

Horoscop 19 aprilie. Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 19 APRILIE 2020; astazi este un nou inceput, Soarele intra in zodia Taur pana pe 20 mai iar varful sezonului de primavara va fi trait in aceasta energie delicioasa pe care o data pe an ne-o ofera cu generozitate Taurul ajuns la putere pentru ca este gazda Soarelui.

Horoscop weekend 17-19 aprilie. Scorpionii nu trebuie sa se victimizeze, Varsatorii au parte de schimbari

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 17-19 aprilie 2020, weekendul in care crestinii ortodoxi au sfintele sarbatori pascale iar Luna este in spiritualul Pesti, zodie care ne conecteaza cu al saselea simt si in care inclinatia pentru contactul cu divinitatea este cea mai pronuntata.

Horoscop de weekend, 18 - 19 aprilie. Cad bani din cer pentru una dintre zodii

Horoscop de weekend, 18 - 19 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru acest weekend.

Horoscop dragoste 18 aprilie. Varsatorii isi exprima dragostea pentru persoana iubita, Gemenii abordeaza subiecte sensibile

Horoscop dragoste 18 aprilie. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 18 APRILIE 2020. Astazi, mintile si inimile lucreaza in perfecta sincronicitate si armonie cand Mercur, planeta gandirii si comunicarii, face un frumos sextil cu planeta iubirii si relatiilor Venus.

Horoscop dragoste 17 aprilie. Gemenii sunt in tensiune in relatie, Balantele au parte de o noapte pasionala

Horoscop dragoste 17 aprilie. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 17 APRILIE 2020. Luna este intr-un frumos sextil astazi cu Soarele in ultimele sale zile in Berbec si totul este bine in lume, in sfarsit.

Horoscop dragoste 16 aprilie. Balantele trebuie sa evite tensiunile, Taurii isi fac planuri de viitor

Horoscop dragoste 16 aprilie. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 16 APRILIE 2020. Numele jocului astazi este libertatea. Luna cea emotionala se intalneste cu asumatul Marte in independentul Varsator, oferindu-ne ocazia sa marsam dupa sunetul propriilor batai in propriile tobe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2647 seconds )