Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP rune 20 septembrie. Balantele sarbatoresc, Taurii sunt in echilibru emotional

Antena3 Antena3,
HOROSCOP rune 20 septembrie. Balantele sarbatoresc, Taurii sunt in echilibru emotional

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 20 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Hagalaz inversata) : Pot exista unele pericole neasteptate in. continuă pe Antena3

HOROSCOP rune 19 septembrie. Leii trebuie sa-si controleze emotiile, Balantele sunt sfatuite sa fie moderate

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 19 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Jera : Jera este runa succesului si a continuitatii. Vesteste stare.

HOROSCOP rune 17 septembrie. Capricornii se simt fertili, Taurii sunt creativi

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 17 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Jera : Jera este runa succesului si a continuitatii. Vesteste stare.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie. Se schimba vremea! Anuntul Accuweather

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru vineri, 20 septembrie 2019. Meteorologii anunta ca vremea va fi racoroasa in toata tara si va ploua slab in nord, nord-est, sud-est si centru. Temperaturile maxime nu vor depasi 23 de grade Celsius. Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 septembrie in noaptea de joi spre .

HOROSCOP rune pentru 18 septembrie. Leii fac o schimbare majora, Sagetatorii trebuie sa ceara iertare

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 18 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Ansuz : Ansuz este prima runa a lui Odin si reprezinta.

HOROSCOP DRAGOSTE 19 SEPTEMBRIE. Scorpionii trebuie sa fie sinceri cu partenerii lor, Taurii isi fac planuri de viitor

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 19 SEPTEMBRIE 2019. Dupa ce Saturn, lordul karmei, a iesit de ieri din retrograd, azi are loc un trigon, aspect astral benefic, intre.

HOROSCOP DRAGOSTE 18 SEPTEMBRIE. Gemenii vorbesc deschis cu partenerul, Pestii sunt favorizati de astre in iubire

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 18 SEPTEMBRIE 2019. Astazi e ziua in care serioasa si batrana planeta Saturn iese din miscarea retrograda in care a fost din aprilie.

HOROSCOP DRAGOSTE 17 SEPTEMBRIE. Gemenii petrec timp minunat in compania persoanei iubite, Leii trebuie sa fie atenti la dorintele partenerilor

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 17 SEPTEMBRIE 2019. Astazi este randul lui Venus, planeta relatiilor si iubirii, sa se opuna lui Chiron din Berbec, iar relatiile pot.

HOROSCOP DRAGOSTE 16 SEPTEMBRIE. Fecioarele ar trebui sa inceteze sa se mai critice, Berbecii au sentimente puternice

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019. Planeta comunicarii i gandirii, Mercur, proaspat instalata in diplomata Balanta, se opune azi lui Chiron, micul dar.

Cartea Rezistenta prin cultura, de Victor V. Cutus Muresan, lansata la Muzeul Municipal pe 20 septembrie

Cunoscutul profesor de limba si literatura romana Victor V. Cutus Muresan isi va lansa o noua carte Rezistenta prin cultura Gruparea de la Revista Steaua Onirismul Scoala de la Targoviste. Calarasenii sunt asteptati vineri, 20 septembrie, ora 16. 30, la Muzeul Municipal, la o lansare de carte de execeptie.

Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru alegerile prezidentiale pe 20 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis isi va depune, in 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale. Seful statului este sustinut de catre PNL impreuna cu care organizeaza deja actiuni de precampanie in tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )