Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP RUNE pentru Ajunul Anului Nou, 31 decembrie 2019. Aventuri noi pentru Gemeni

Antena3 Antena3,
HOROSCOP RUNE pentru Ajunul Anului Nou, 31 decembrie 2019. Aventuri noi pentru Gemeni

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mesajul si rugaciunea Arhanghelului Mihail pentru Ajunul Anului Nou

Iata pentru MARTI 31 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

AJUNUL ANULUI NOU. Traditii si obiceiuri de AJUNUL ANULUI NOU

AJUNUL ANULUI NOU Ajunul anului nou este prilej de petrecere pentru toti romanii. Trecerea in noul an marcheaza pentru fiecare dintre noi un nou inceput, iar traditia populara spune ca pentru a avea parte de belsug si noroc in anul ce vine trebuie sa tinem cont de cateva obiceiuri si superstitii de Revelion.

AJUNUL ANULUI NOU. Ce ai voie si ce nu ai voie sa faci in AJUNUL ANULUI NOU

Ajunul Anul Nou este sarbatorit de Google in mare stil, cu un Doodle special.

AJUNUL ANULUI NOU. Ce nu ai voie sa uiti in seara AJUNULUI ANULUI NOU. De ce trebuie sa porti o haina noua

In orice colt al lumii ne-am afla in noaptea care face trecerea dintre ani, trebuie sa fim constienti ca fiecare tare in parte are anumite superstitii si traditii legate de Anul Nou.

Urari de Anul Nou! Mesaje pe care sa le trimiti in AJUNUL ANULUI NOU pentru familie, prieteni si iubit(a)

Urari de Anul Nou. Mai sunt cateva ore si vom intampina Anul Nou. Trimite-le un mesaj celor dragi! Inspira-te de aici! .

Cele mai ciudate traditii si obiceiuri de Anul Nou, in lume. Prin ce se remarca Romania

Ajunul anului nou este prilej de petrecere pentru toti romanii si nu numai. Este o zi importanta a anului, cea in care tragem linie, analizam ce am facut in ultimele 365 de zile si ne stabilim tintele pentru viitor. Cand vine vorba de celebrat intrarea in Noul An, se pare ca fiecare tara are o .

HOROSCOP rune pentru saptamana 30 decembrie - 5 ianuarie. Gemenii au noi oportunitati, Scorpionii au mult de muncit

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 30 DECEMBRIE 2019 5 IANUARIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 30 decembrie - 5 ianuarie 2020, cu Mihai Voropchievici.Racii vor avea parte de noroc, Taurii dau lovitura

HOROSCOP Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana 30 decembrie - 5 ianuarie 2020.

UPDATE Ucigasii au fost prinsi Crima la coada la peste in ajunul Anului Nou. Politistii sunt pe urmele criminalilor

Politistii gorjeni sunt in alerta dupa de o persoana in varsta de 43 de ani, din localitatea Targu Carbunesti, a fost injunghiata mortal, astazi, in timp ce se afla in Piata Centrala din municipiul Targu Jiu.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARTI 31 DECEMBRIE 2019. Vremea surprizelor pentru Tauri

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 31 DECEMBRIE 2019. Noaptea dintre anii 2019 si 2020 este scaldata de o atmosfera visatoare asa cum sta bine unei nopti cu Luna in Pesti. Ne pregatim pentru o noua aventura fantastica ! Si nostalgia face parce din meniu dar in sensul bun al cuvantului. Atentie totusi la lacrimi din pricina emotiilor. Sa ridicam paharul si sa salutam un an ce se incheie, pentru unii uimitor de bun, pentru altii provocator.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )