Libnet.ro
UNICEF

07:30

Horoscop rune pentru restul lunii iulie, cu Mihai Voropchievici. Gemenii castiga enorm! Mesaj pentru Sagetatori

Antena3 Antena3,
Horoscop rune pentru restul lunii iulie, cu Mihai Voropchievici. Gemenii castiga enorm! Mesaj pentru Sagetatori

Horoscop Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevariri Ascunse de la Antena3, horoscopul runelor pentru iulie. Horoscop Berbec e sfatuit sa plece intr-o calatorie. E o luna foarte alerta,. continuă pe Antena3

Horoscop rune pentru restul lunii iulie, cu Mihai Voropchievici. Gemenii castiga pe toate planurile! Mesaj pentru Sagetatori

Horoscop Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevariri Ascunse de la Antena3, horoscopul runelor pentru iulie. Horoscop Berbec e sfatuit sa plece intr-o calatorie. E o luna foarte alerta,.

Horoscop. Mihai Voropchievici si runele pentru saptamana 8-14 iulie. Berbecii intra sub protectie divina, Leii o iau din loc

Horoscop. Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru saptamana 8-14 iulie in emisiunea Adevaruri Ascunse. Horoscop. Mihai Voropchievici Berbec: Are o saptamana in care sunt sub protectia.

Horoscop. Mihai Voropchievici si previziunile runelor pentru saptamana 8-14 iulie. Balantele sunt pe cai mari, Capricornii se indragostesc

Horoscop. Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru saptamana 8-14 iulie in emisiunea Adevaruri Ascunse. Horoscop. Mihai Voropchievici Berbec: Are o saptamana in care sunt sub protectia.

Magia zile cu Mihai Voropchievici. Persoanele cu initiala L sunt increzatori si sociabili

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia zilei despre importanta literei L. Litera L intr-un prenume imprima posesorului o atitudine increzatoare si sociabila. Sunt oameni isteti, curiosi si.

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru, despre semnificatiile ascunse ale semnelor din nastere

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au vorbit in rubrica Adevaruri Ascunse despre semnificatiile ascunse ale semnelor din nastere.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Persoanele cu initiala K, ambitioase si inspirate

Numerologul Mihai Voropchievici a facut la Magia Zilei portretul persoanelor al caror prenume incepe cu litera K. atitudine ambitioasa si inspirata. Oamenii sunt vizionari, creativi, o gandire.

Mihai Voropchievici si Magia Zilei: Ce semnificatie are litera J din prenume

Mihai Voropchievici a prezentat in rubrica Magia Zilei ce semnificatie are litera J din prenume. Imprima o atitudine sincera si bine intentionata. Persoanele al caror prenume incepe cu J sunt persoane.

Eugen Teodorovici: Prima rectificare bugetara va fi facuta la sfrsitul lunii iulie. Nu s-a pus problema sa nu existe bani de salarii, dar sunt cteva primarii cu dificultati

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat ca, in ultima saptamana a lunii iulie, va avea loc prima rectificare bugetara din acest an si nu s-a pus problema sa nu fie fonduri pentru salarii, dar sunt cateva primarii in care e nevoie de asigurarea prioritara a cheltuielilor de functionare.

CM 2018: Fundasul brazilian Danilo, indisponibil pentru restul Cupei Mondiale

Danilo Luiz da Silva, fundasul dreapta al selectionatei Braziliei, va fi indisponibil pentru restul Cupei Mondiale 2018, dupa ce a suferit o accidentare la ligamentele de la glezna dreapta in cursul unui antrenament efectuat joi, cu o zi inaintea meciului impotriva Belgiei, a anuntat Confederatia Braziliana de Fotbal CBF), citata de Reuters.

CM 2018: Cine sunt arbitrii desemnati pentru restul meciurilor din Rusia - Germanul Felix Brych nu a fost inclus pe lista

Germanul Felix Brych, considerat unul dintre cei mai buni arbitri europeni, nu va mai fi delegat la ultimele meciuri ale Cupei Mondiale din Rusia, dupa ce FIFA nu l-a inclus pe lista celor 17 arbitri, 37 asistenti si 10 arbitri video retinuti pentru restul partidelor programate, relateaza EFE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )