Libnet.ro
UNICEF

20:30

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 23-29 decembrie, cu Mihai Voropchievici

Antena3 Antena3,
HOROSCOP RUNE pentru saptamana 23-29 decembrie, cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana 23 - 29 decembrie 2019. continuă pe Antena3

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 23-29 decembrie 2019, cu Mihai Voropchievici. Taurii incep o viata noua, Scorpionii sunt pe punctul de a-si vedea dorintele indeplinite

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru toata saptamana 23 - 29 decembrie 2019.

HOROSCOP rune pentru 22 decembrie 2019. Berbecii infrunta dificultati, Gemenii trebuie sa-si controleze emotiile

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru DUMINICA 22 decembrie 2019.

HOROSCOP rune pentru 21 decembrie 2019. Berbecii au parte de emotii intense, Gemenii primesc laude

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 21 decembrie. Berbecii isi urmeaza inima, Fecioarele au parte de liniste

Iata pentru SAMBATA 21 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 19 decembrie. Pestii sunt independenti, Fecioarele nu sunt singure

Iata pentru JOI 19 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOPUL RUNELOR pentru ACEASTA SAPTAMANA. Mihai Voropchievici a facut anuntul DEVASTATOR: Zodiile care vor fi lovite de FATALITATE

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, intr-o emisiune la Antena 3, horoscopul runelor pentru saptamana 16-22 decembrie 2019.

HOROSCOP rune 19 decembrie. Scorpionii isi gestioneaza starile de anxietate, Capricornii se deschid spre schimbare

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 19 decembrie 2019.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Cum fac bani zodiile in 2020

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, horoscopul banilor pentru anul 2020. Ce trebuie sa faca fiecare zodie in parte ca sa castige mai multi bani, in functie de hobby-uri pe care le au.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Ce schimbari trebuie sa faca fiecare zodie in 2020

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, horoscopul schimbarilor pentru fiecare zodie. Ce trebuie sa facem pentru a ne merge bine in 2020.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Personalitatea nativilor nascuti in ziua de 30 a oricarei luni

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre personalitatea vizionarilor, adica cei nascuti in data de 30, indiferent de luna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )