Libnet.ro
UNICEF

16:45

Horoscop sambata 14 iulie. Taurii vor avea parte de suparari, Leilor nu le ies treburile conform planului

Antena3 Antena3,
Horoscop sambata 14 iulie. Taurii vor avea parte de suparari, Leilor nu le ies treburile conform planului

Horoscop 14 iulie BERBEC Ti-e teama sa spui lumii ce simti, ca nu cumva sa arate ca ai si tu o latura sensibila pe care de cele mai multe ori o disimulezi in spatele unei masti de erou. continuă pe Antena3

Horoscop vineri 13 iulie. Taurii vor sa faca investitii imobiliare, Capricornii pot avea probleme

Horoscop 13 iulieBerbec Este un moment bun, mai ales in prima parte a zilei, pentru a lua decizii intelepte si a planifica pe termen lung un demers ce vizeaza studii aprofundate. Dozeaza-ti eforturile s.

Tara in care traficantii de droguri vor avea parte de pedepse extreme

Autoritatile din Sri Lanka au decis ca traficantii de droguri sa fie pedepsiti prin spanzurare, cu scopul de a imita succesul razboiului impotriva drogurilor inceput de presedintele filipinez Rodrigo.

HOROSCOP Mariana Cojocaru, previziuni pentru sambata. Gemenii se cearta acasa, Taurii au probleme in dragoste

Horoscop Mariana Cojocaru. Saptamana 8 - 14 iulie aduce pasiuni, dar atentie mare la eclipsa de pe 13. Previziuni pentru toate zodiile. Horoscop Mariana Cojocaru Berbec. Veti fi influentati dragi Berbeci de.

Horoscop rune pentru saptamana 8-14 iulie, cu Mihai Voropchievici. Taurii devin parinti, Leii o iau din loc

Horoscop. Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru saptamana 8-14 iulie in emisiunea Adevaruri Ascunse. Horoscop Berbec: Au o saptamana in care sunt sub protectia.

Gabriela Firea, despre autobuzele Otokar cumparate de Capitala: Vor avea culoarea turcoaz, la fel ca tricoul meu. O culoare optimista

Cele 400 de autobuze pe care Capitala le cumpara de la firma turca Otokar cu peste 100 de milioane de euro vor avea culoarea turcoaz, dupa cum a precizat primarul general Gabriela Firea, intr-un material video in care discuta despre trafic si infrastructura rutiera la doi ani de la preluarea mandatului. Pana la finalul anului circa 100 de autobuze noi ar trebui sa ajunga in Bucuresti, iar informatia privind culoarea lor vine in contextul in care in prezent mare parte din parcul auto RATB este format din autobuze Mercedes Citaro si troleibuze Irisbus care au culoarea albe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )