Libnet.ro
UNICEF

14:00

Horoscop sambata, 25 iulie. Vesti bune in dragoste pentru o zodie

Playtech Playtech,
Horoscop sambata, 25 iulie. Vesti bune in dragoste pentru o zodie

Astrele prezinta din nou noile vesti pentru fiecare zodie a horoscopului. Ce vesti in dragoste ii asteapta pe nativii zodiacului? Cine va fi dezamagit si cine urmeaza sa-si intalneasca iubirea vietii? Horosocp pentru sambata, 25 iulie. Vesti despre dragoste Berbec Berbecii au parte de o zi incarcata si plina cu de toate. Cu toate . continuă pe Playtech

Horoscop, vineri, 24 iulie 2020. Zi speciala pentru Gemeni. Ce se anunta pentru celelalte zodii

Semnele de Pamant si Apa sunt favoritele Zodiacului vineri, 24 iulie 2020. Mercur in Rac formeaza un sextil armonios cu Uranus din Taur, ceea ce inseamna ca interactiunile dintre zodiile de Apa si cele de Pamant pot conduce la idei inovatoare. Cele doua tipuri de zodii au parte de succese atat impreuna, cat si separat.

Alerta de vreme rea, valabila pana sambata, 25 iulie: Ploi torentiale si vijelii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare meteo de instabilitate atmosferica, valabila de vineri pana sambata, pentru toata tara.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 25 iulie-1 august. Dezastru pe plan sentimental! Nimeni nu scapa

Saptamana 25 iulie-1 august vine cu probleme in dragoste pentru toate zodiile. Mariana Cojocaru a dezvalui horoscopul saptamanal pentru Kfetele. Zilele urmatoare vor aduce cutremure existentiale in viata mai multor zodii iar relatiile de cuplu vor avea de suferit.

Avertizare meteo generala, pentru perioada 23 - 25 iulie. Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata

Meteorologii au emis o noua avertizare de vreme severa, valabila in perioada 23 25 iulie. Potrivit acestora, pana sambata, ora 10. 00, vor fi ploi cu caracter de averse in toata.

Angajatorii sunt obligati sa treaca zilierii intr-un registru special, din data de 25 iulie

Registrul electronic de evidenta a zilierilor, disponibil prin aplicatia Inspectia Muncii, devine obligatoriu din data de 25 iulie, anunta Ministerul Muncii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )