Libnet.ro
UNICEF

20:00

Horoscop saptamana 27 septembrie- 3 octombrie, cu Mariana Cojocaru. Leii sunt in impas, Gemenii au parte de dezamagiri

Antena3 Antena3,
Horoscop saptamana 27 septembrie- 3 octombrie, cu Mariana Cojocaru. Leii sunt in impas, Gemenii au parte de dezamagiri

Mariana Cojocaru prezinta horoscopul pentru saptamana 27 septembrie- 3 octombrie. Gemenii si Berbecii sunt cei mai afectati din punct de vedere amoros, iar sanatatea si cariera, puse in pericol pentru Raci. continuă pe Antena3

Prognoza meteo in ziua alegerilor locale 2020. Cum va fi vremea duminica, 27 septembrie

Duminica, 27 septembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, in jumatatea estica a tarii, dar mai ales in sud-est, dar si usor mai coborate.

Horoscop vineri 25 septembrie 2020. Zodia care are probleme la locul de munca

Dupa ce au consultat astrele, astrologii au aflat ce se va intampla cu zodiile in perioada urmatoare. Horoscopul zilei de vineri, 25 septembrie aduce tensiuni in afaceri, dar si situatii dificile din punct de vedere sentimental. Horoscop vineri, 25 septembrie 2020 Astrele vin cu o avertizare pentru o zodie care ar putea face greseli care .

Horoscop zilnic 24 septembrie 2020. Zodia care are probleme in cuplu

Pe langa echinoctiul de toamna, eveniment care influenteaza si zodiile, s-au format cinci aspecte astrale importante. Principalul este cel tensionat de careu intre Mercur din Balanta si Saturn retrograd din Capricorn. Zodiile Berbec, Rac, Balanta si Capricorn pot fi tinta unor vesti mai putin placute, printre ele, si unele ce tin de amor. Horoscop 24 .

Prognoza ANM pentru 25-27 septembrie. Cum va fi vremea in ziua alegerilor locale 2020

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru weekend-ul 25-27 septembrie. Astfel, am aflat cum va fi vremea duminica, cand in Romania sunt organizate alegeri locale. Milioane de romani sunt asteptati la urne, sa-si aleaga primarii si membrii consiliilor locale. Prognoza meteo ANM pentru weekendul 25-27 septembrie. Cum este timpul in ziua alegerilor .

Alegeri locale 2020. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, inainte de scrutinul din 27 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a postat, vineri, un mesaj pe pagina de Facebook, prin care ii indeamna pe oameni sa mearga la vot, duminica, pe 27 septembrie, la alegerile locale.

Prognoza meteo pentru weekendul 25-27 septembrie 2020. incep ploile in toata tara

Weekendul 25-27 septembrie 2020 aduce vreme rece si schimbatoare in toata tara. Sunt prognozate averse insemnate, instabilitate atmosferica siminime ce vor scadea pana la 8 grade. Meteorologii anunta.

MAI: Toate buletinele de votpentru alegerile locale din 27 septembrie au fost tiparite. Materialele raman sub paza

Toate buletinele de votpentru alegerile locale din 27 septembrie au fost tiparite, a anuntat Ministerul Afacerilor interne, marti. in acest moment se mai desfasoara activitatide preluare si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )