Libnet.ro
UNICEF

17:30

HOROSCOP saptamana 8-14 iulie, cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii au o saptamana agitata, Balantele sunt foarte emotive

Antena3 Antena3,
HOROSCOP saptamana 8-14 iulie, cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii au o saptamana agitata, Balantele sunt foarte emotive

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul saptamanii 8-14 iulie. Au o sapamana mai incercata unde trebuie sa se fereasca de certuri si. continuă pe Antena3

HOROSCOP 6 iulie, cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii calatoresc, Balantele pun accentul pe sanatate

HOROSCOP 6 iulie. O zi cu multa creativitate,distractie, insa luna in fecioara ne spune ca avem si de munca. HOROSCOP Berbec - Servicii pentru alte persoane mai ales in prima jumatate a zilei.

HOROSCOP 5 iulie, cu Camelia Patrascanu. Leii isi impun punctul de vedere, Balantele sunt curtate

O zi cu multa creativitate, in care e bine sa ne punem imaginatia la incercare, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. HOROSCOPBerbec - au dorinta de a se simti liber si a face lucrurile.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 8-14 iulie, cu Camelia Patrascanu. Atentie la accidente. Avem parte de zile dinamice, cu spirit de aventura

HOROSCOP 8- 14 iulie. Atentie la mercur retrograd. Este un risc sa ne hazardam, sa facem lucruri pe care nu le-am mai facut pana acum. HOROSCOP 8- 14 iulie. Mercur retrograd indica faptul ca ne.

HOROSCOP 4 iulie, prezentat de Camelia Patrascanu. Zodia care are risc de accidente

HOROSCOP 4iulie 2019. Actiune, nervi si dinamism astazi, ne spune Camelia Patrascanu. HOROSCOPBerbec - are multa creativitate. HOROSCOPTaur - se impune acasa sau nu vrea sa.

HOROSCOP saptamana 8-14 iulie 2019. Taurii au incredere in propria persoana, Racii se organizeaza financiar

Saptamana viitoare se anunta una plina de romantism pentru mai multe zodii. Nu strica insa putina precautie. HOROSCOP BERBECRomantismul te caracterizeaza in aceasta saptamana.

HOROSCOP. Trendul astral pentru saptamana 8-14 iulie 2019, cu Camelia Patrascanu. Atentie la accidente! Avem parte de zile dinamice, cu spirit de aventura

Atentie la mercur retrograd. Este un risc sa ne hazardam, sa facem lucruri pe care nu le-am mai facut pana acum. HOROSCOP Mercur retrograd indica faptul ca ne supraevaluam capacitatile.

HOROSCOP DRAGOSTE 4 IULIE. Taurii au o zi plina de erotism, Gemenii sunt sfatuiti sa nu-si ingnore partenerii

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, JOI 4 IULIE 2019. Am avut o eclipsa de Soare in Rac, Luna noua in Rac. Venus a intrat in Rac, iar acum vine randul lui Saturn sa intre in aceeasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )