Libnet.ro
UNICEF

17:30

HOROSCOP saptamana 9-15 martie. Gemenii trebuie sa isi urmeze visul, Varsatorii au idei de a face bani

Antena3 Antena3,
HOROSCOP saptamana 9-15 martie. Gemenii trebuie sa isi urmeze visul, Varsatorii au idei de a face bani

Iata horoscopul saptamanal 9-15 martie 2020. Saptamana incepe fastuos, cu o SuperLuna plina in Fecioara, iar a doua zi Mercur isi incepe stationarea, inainte de a intra in miscare directa. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 9 MARTIE. Berbecii trebuie sa se fereasca de dispute, Sagetatorii sunt tensionati in relatie

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 9 MARTIE 2020. Luminile reflectoarelor se indreapta spre marele eveniment al zilei: SuperLuna plinadin Fecioara. Totul este super azi! Super-angajament, super-energie! Soarele si Neptun fac opozitie Lunii, lui Marte, Jupiter si Pluton, si fac trigon cu Venus si Uranus.

HOROSCOP DRAGOSTE 6 MARTIE. Taurii trebuie sa renunte la gandirea negativa, Pestii sunt romantici

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi VINERI 6 MARTIE 2020. Desi ziua de vineri poate incepe intr-o nota mai sobra, pe masura ce Luna se indreapta spre Leu lucrurile iau o noua turnura. Ca sa nu mai spunem ca se sincronizeaza perfect cu inceputul de weekend. E timpul sa stralucesti!.

HOROSCOP rune 9 martie. Gemenii au o perioada excelenta pentru proiecte noi, Varsatorii tind sa fie mai buni

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 9 MARTIE 2020.

HOROSCOP rune 8 martie. Gemenii se canalizeaza pe vise, Leii au parte de succes

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru DUMINICA 8 MARTIE 2020.

HOROSCOP tarot 8 martie. Gemenii sunt talentati, Varsatorii dau dovada de forta interioara

Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 6 martie. Berbecii trebuie sa isi gaseasca linistea, Varsatorii sunt sfatuiti sa fie mai buni

Iata pentru VINERI 6 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 6 MARTIE. Gemenii au o zi pasnica, Balantele dedica mult timp iubirii

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 6 MARTIE 2020. Luna intra triumfatoare in Leu si se anunta o zi de vineri cu mult fast.

HOROSCOP weekend 6-8 martie. Leii trebuie sa fie constienti de drumul pe care se afla, Scorpionii isi petrec aceste zile in compania prietenilor

Iata horoscopul pentru weekendul 6-8 martie 2020 sub Luna in Leu. Weekendul se anunta fierbinte si surprinzator: Venus este in conjunctie cu electrizantul Uranus in Taur, deci lucrurile se vor infierbanta pe frontul romantismului. Dragoste la prima vedere? Este timpul sa reconsideri tot ce iei de buna si sa visezi vise proaspete.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 7 martie. Scorpionii trebuie sa renunte sa judece, Capricornii isi exprima sentimentele

Iata pentru SAMBATA 7 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP rune 10 martie. Balantele vor avea parte de un final fericit, Capricornii trebuie sa viseze cu ochii deschisi

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 10 MARTIE 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )