Libnet.ro
UNICEF

13:15

HOROSCOP saptamanal5 - 11 august 2019. Zodia care primeste o marire de salariu

Antena3 Antena3,
HOROSCOP saptamanal5 - 11 august 2019. Zodia care primeste o marire de salariu

Horoscop. Casandra prezinta previziunile astrologice pentru toata saptamana5 - 11 august 2019. HoroscopBERBEC 21. 04:La inceputul saptamanii apare o surpriza placuta legata de. continuă pe Antena3

HOROSCOP, cu Minerva pentru saptamana 30 iulie - 4 august 2019. Pestii isi neglijeaza partenerul, sanatatea va aduce noi provocari

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 29 iulie - 4 august 2019. S-ar putea sa te ciocnesti cu mici disonante profesionale, cum ar fi.

HOROSCOP saptamana 29 iulie - 4 august 2019, cu astrologul Camelia Patrascanu. Gemenii se gandesc mult la bani, Capricornii sunt cu ochii pe partener

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul saptamanii 29 iulie-4 august 2019. HOROSCOPBERBEC- Berbecii au o saptamana care incepe formidabil, se pun.

HOROSCOP AUGUST 2019. Beneficii importante pentru Gemeni, avantaje la job pentru Pesti

Iata ce ne rezerva astrele pentru luna august 2019. HOROSCOP GEMENI 2019 in horoscopul Gemenilor din luna august 2019, se reliefeaza o agilitate a gandirii iesita din comun, dar neproductiva in planuri.

HOROSCOP AUGUST 2019. Surprize pentru Gemeni, avantaje la job pentru Pesti

Iata ce ne rezerva astrele pentru luna august 2019. HOROSCOP GEMENI 2019 in horoscopul Gemenilor din luna august 2019, se reliefeaza o agilitate a gandirii iesita din comun, dar neproductiva in planuri.

HOROSCOP AUGUST 2019. Lovitura financiara de exceptie pentru una dintre zodii!

Ne apropiem de sfarsitul verii, dar in continuare se anunta calatorii surpriza pentru unii nativi din zodiac, povesti de dragoste si succes in cariera si la locul de munca.

Finalizarea achizitiei UPC de catre Vodafone, estimata pentru 1 august 2019: Care va fi noua echipa de conducere

Finalizarea tranzactiei prin care Vodafone a preluat UPC Romania este estimata pentru 1 august 2019, ca urmare a aprobarii primite din partea Comisiei Europene pentru tranzactia dintre cele doua companii. O noua echipa executiva va conduce noua companie rezultata si va raporta catre Murielle Lorilloux, directorul general al Vodafone Romania, a anuntat luni al doilea mare operator local de comunicatii mobile.

Zile libere august 2019. Minivacanta de Sfanta Maria, aprobata de Guvern

Guvernul a declarat zi libera in data de 16 august, in urma sedintei Executivului de miercuri. Propunerea a venit din partea Ministerului Muncii si Justitiei Sociale, iar Guvernul a stabilit si comunicat ca ziua de 16 august 2019 va fi libera pentru angajatii institutiilor publice. Minivacanta de Sfanta Maria. Guvernul le da zi libera bugetarilor .

Noutati Start-Up Nation: 6 intalniri cu antreprenorii, in august 2019

Antreprenorii vor putea participa, in luna august 2019, la 6 intalniri cu reprezentantii Bancii Transilvania si ai Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM, pentru detaliile creditelor-punte acordate in programul Start-Up Nation si ale garantiilor.

HOROSCOP 1 AUGUST. Zodia care are succes intr-o actiune noua!

Horoscop 1 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 1 august Berbec. Schimba fata aceasta cu una vesela si deschisa si ai sa vezi ca aceasta e atitudinea care va schimba tonul zilei.

HOROSCOP pentru saptamana 29 iulie - 4 august 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii primesc o lectie dura de viata, Taurii au probleme in dragoste

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru aceasta saptamana. HOROSCOP BERBECLectii de viata dure ce tin de karmaKiron Retrograd) care au menirea de a va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )