Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2019. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP SEPTEMBRIE 2019. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii

Reperele majore ale horoscopului Pestilor din luna septembrie 2019 sunt o explorare benefica a lumii tale interioare, cresterea popularitatii tale din sfera sociala, un ajutor consistent d. continuă pe Antena3

HOROSCOP general pentru saptamana 26 august 1 septembrie 2019. Balantele corecteaza greseli, Sagetatorii sunt foarte aroganti

Iatahoroscopul pentru saptamana 26 august 1 septembrie 2019, ultima saptamana a verii 2019 care pleaca intr-un adevarat regal astral, un spectacol in toata puterea cuvantului, dand stafeta unei.

22 septembrie 2019 - Ziua fara autoturisme in Bucuresti. Lista arterelor pe care nu se va circula

Ziua de 22 septembrie 2019 va fi desemnata ca fiind Ziua fara autoturisme in Municipiul Bucuresti, potrivit unui proiect de hotarare adoptat marti de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Astfel, intre orele 9:00 si 17:00, se interzice circulatia vehiculelor cu motor, inclusiv LPG, vehiculele electrice cu 2,3 sau 4 roti in arealul: Bulevardul Decebal de la strada Dristorului pana la Piata Alba Iulia, Bulevardul Unirii de la Piata Alba Iulia pana la Piata Constitutiei, fara afectarea traficului pe Bulevardul Libertatii, iar la intersectia cu Strada Dristorului cu Bulevardul Decebal se va asigura traversarea acestuia.

STUDIU JATO DYNAMICS: Bugetul mediu al romanilor pentru achizitia unei masini - 11.700 euro

Romanii aloca, in medie, intre 11. 700 euro si 31. 200 euro pentru cumpararea unei masini noi din clasele mica, medie si SUV, potrivit datelor Jato Dynamics, in contextul in care vanzarile de autoturisme noi au crescut.

Romanii aloca, in medie, intre 11.700 euro si 31.200 euro pentru cumpararea unei masini noi

Romanii aloca, in medie, intre 11. 700 euro si 31. 200 euro pentru cumpararea unei masini noi din clas.

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 26 august-1 septembrie. Berbecii au parte de trairi emotionale, Gemenii dau peste o oportunitate excelenta

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 26 august 1 septembrie 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe.

Roman condamnat in Austria pentru jefuirea unei batrane. Dar unde sunt cele 20 de kilograme de aur?

Un roman de 43 de ani a fost condamnat joi, de o instanta din Viena, la patru ani de inchisoare. El a furat 20 de kilograme de aur din apartamentul unei batrane vieneze, la instructiunile unui fost avocat. Acesta din urma a profitat de prietenia cu femeia, afland astfel ascunzisul lingourilor pe care aceasta le avea puse deoparte, pentru a nu fi nevoita sa ajunga intr-un azil. Lingourile insa sunt de negasit. Si unde este aurul? Cine are aurul? , a strigat batrana la finalul procesului, dupa cum relateaza vienna. at.

HOROSCOP RUNE cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 26 august-1 septembrie. Berbecii vor primi un cadou neasteptat, Racii au o perioada grea

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse horoscopul runelor pentru saptamana 26 august-1 septembrie.

STUDIU Cati bani aloca romanii pentru achizitia unei masini noi

Romanii aloca, in medie, intre 11. 700 euro si 31. 200 euro pentru cumpararea unei masini noi din clasele mica, medie si SUV, potrivit datelor Jato Dynamics, in contextul in care vanzarile de autoturisme noi au crescut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )