Libnet.ro
UNICEF

22:45

Horoscop 9 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Taurii stiu sa negocieze, Leii au o zi buna pentru prietenii

Antena3 Antena3,
Horoscop 9 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Taurii stiu sa negocieze, Leii au o zi buna pentru prietenii

Ziua vine cu intelepciune, mai ales in negocieri si tot felul de aranjamente parteneriale. O zi frumoasa daca ne deschidem mintea si stim sa comunicam cu sinceritate si umor. continuă pe Antena3

Horoscop 8 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Berbecii pot castiga bani iar Racii au parte de o reusita sociala

Avem sansa sa castigam bani, asta daca ne punem foarte clar obiectivele sub ochi si daca suntem pragmatici si ne tinem de treaba. O zi buna, practica, sigur obtine fiecare un mic avantaj, daca stim sa ne pretuim calitatile.

Horoscop 7 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii sunt populari, iar Gemenii rezolva o problema financiara

O zi uraniana, imaginatie si indrazneala, chiar si in afaceri. Punem mana pe bani, asta daca punem in practica ideile originale. O zi formidabila, daca suntem implicati, ne lasam imaginatia sa lucreze si avem curajul unor solutii originale.

Horoscop 7 - 13 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii iau o decizie care le poate schimba viata, Racii au o saptamana de atentionari

Urmeaza o saptamana care care ne cere multa ambitie, putem avea mari realizari, dar sigur este ca depunem mare efort pentru proiectele in care suntem angajati.

Horoscop 9 septembrie 2020. Zodia Rac, la un pas de probleme. Ce alt nativ se cearta cu persoana iubita

Luna din Taur formeaza aspecte armonioase de trigon cu alte planete din Capricorn. Pluto si Saturn sunt retrograde, ceea ce ofera zodiilor Taur, Fecioara si Capricorn multa putere de munca. Pe de alta parte, cei nascuti sub zodia Rac sunt aproape de linia problemelor, in timp ce alt nativ al zodiacului are parte de dispute .

Horoscop marti, 8 septembrie 2020. Balantele obtin o suma mare de bani, iar alta zodie primeste afectiune

Horoscop marti, 8 septembrie 2020. Ce schimbari anunta astrele pentru fiecare zodie in parte. Balantele obtin o suma mare de bani, iar alta zodie are parte de afectiune. Horoscop 8 septembrie Berbec Berbecii cer o marire de salariu, iar sefii sunt intr-o stare de spirit foarte buna, asadar ar putea fi ziua lor norocoasa. De .

Horoscop 10 septembrie 2020. Progrese in cariera pentru trei zodii

Ne apropiem de finalul acestei saptamani si odata cu acesta se aduna si vestile bune. Daca in ultima perioada au fost favorizate zodiile de Pamant, ghinion pentru celelalte, caci viitorul apropiat suna bine tot pentru ele, cel putin pentru inca o bucata de timp. Nativii zodiei Taur, Fecioara si Capricorn se bucura de aspecte pozitive.

Horoscop zilnic miercuri, 9 septembrie 2020. Nativilor Pesti le merge din plin. Dragostea si banii vin la pachet

Astrele se aliniaza in favoarea nativilor Pesti, miercuri, 9 septembrie 2020. in relatiile sentimentale vor cunoaste dragostea adevarata, iar la serviciu sunt pe lista scurtad e.

Ce noutati gasesti in catalogul LIDL din septembrie 2020. Cele mai bune promotii

Cunoscutul lant de magazine a anuntat ce noutati gasesti in catalogul LIDL din septembrie 2020. Care sunt cele mai bune promotii ale celebrului retailer german. Catalog LIDL septembrie 2020: Ce noutati gasesti LIDL a lansat o serie de oferte promotionale in catalogul LIDL pentru luna septembrie 2020. Acesta poate fi consultat atat fizic, in magazine, .

Meteo luna septembrie 2020. Temperaturi demne de mers la plaja, toata luna! Ce se intampla brusc, in octombrie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna septembrie 2020, dar si inceputul lunii octombrie. Iata ce se va intampla cu vremea in urmatoarele patru saptamani! ANM: Meteo luna septembrie 2020 Cei de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru intervalul 7 septembrie 5 octombrie 2020. Conform acestora, temperaturile .

Curs valutar BNR pentru miercuri, 9 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 9 septembrie? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar miercuri, 9 septembrie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )