Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 6 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Racii muncesc pentru altii, Balantele sunt agitate

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 6 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Racii muncesc pentru altii, Balantele sunt agitate

HOROSCOP 6 septembrie. AstrologulCamelia Patrascanu a prezentat vineridimineata, la Antena 3, horoscopul pentru 6septembrie. HOROSCOP BERBEC- Multi doresc sa iasa din mediul. continuă pe Antena3

HOROSCOP 5 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Racii au discutii la locul de munca, Scorpionii fac rost de bani

HOROSCOP AstrologulCamelia Patrascanu a prezentat joi dimineata, la Antena 3, horoscopul pentru 5septembrie. E o zi in care simtul dreptatii e puternic subliniat. HOROSCOP BERBEC- Se.

HOROSCOP 4 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Varsatorii isi manifesta autoritatea. Balantele castiga bani

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat horoscopul pentru 4 septembrie la Antena 3. Avem parte de intuitie, creativitate si multa munca. HOROSCOPBerbec- Pot avea un castig.

HOROSCOP 5 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Racii au discutii la locul de munca, Scorpionii fac rost de bani

HOROSCOP 5septembrie. Camelia Patrascanu a prezentat joi dimineata, la Antena 3, horoscopul pentru 5septembrie. E o zi in care simtul dreptatii e puternic.

HOROSCOP 3 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Zodia care azi are castiguri nesperate

HOROSCOP 3 septembrie. Camelia Patrascanu a prezentat marti dimineata, la Antena 3, horoscopul pentru 3 septembrie. E o zi in care interesul personal e puternic.

HOROSCOP. Septembrie va fi o luna grea pentru aceste trei zodii

HOROSCOP Rac Prima parte a lunii nu va aduce atat de multe provocari ca cea de-a doua. incepi sa nu mai ai la fel de multa incredere in intuitia ta, chiar si atunci cand vine vorba de casa si familie.

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2019: Zodiile care vor avea cea mai romantica luna

Iubirea se simte in aer pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP TAUR - Treci printr-o revolutie personala. Simti nevoie sa evadezi din rutina zilnica si sa incerci ceva nou, ceva ce iti face inima sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )