Libnet.ro
UNICEF

05:15

Horoscop 7 septembrie. Racii vor avea o zi linistita la munca si se vor relaxa alaturi de familie. Ce le-au rezervat astrele celorlalte zodii

România Liberă România Liberă,
Horoscop 7 septembrie. Racii vor avea o zi linistita la munca si se vor relaxa alaturi de familie. Ce le-au rezervat astrele celorlalte zodii

Joi, racii vor avea o zi linistita la munca si se vor relaxa alaturi de familie, fecioarele trebuie sa-si adune puterile, ca sa depaseasca un moment dificil, iar capricornii trebuie sa fie mai rezervati in relatiile cu cei din jur. Berbec . continuă pe România Liberă

Aceste zodii sunt cele mai norocoase in 2018: Vor avea succes pe toate planurile

Cinci zodii nu vor duce lipsa de nimic in anul 2018. Varsator Varsatorii vor trece toate limitele posibilului. Berbec Berbecii vor avea un an uimitor in 2018. Vor intra i.

Ce inseamna cand visezi ca gasesti bani! Iata ce schimbari majore vor avea loc in viata ta

Sa visezi bani nu este ceva neobisnuit. Iata ce inseamna cand gasesti bani in vise si ce schimbari majore vor avea loc in viata ta. - cand visezi ca gasesti bani -.

Bacalaureat 2018: Probele orale la prima sesiune vor avea loc in februarie

Probele orale pentru prima sesiune din anul 2018 a examenului de Bacalaureat vor avea loc in luna februarie, a anuntat, marti, Ministerul Educatiei.

Modificarea din Codul Muncii care ii revolta pe angajatori. Sute de mii de romani vor avea de suferit

Angajatii din Romania vor bifa de acum ora la care ajung la serviciu, dar si cea la care pleaca, iar angajatorii nu vor mai avea voie sa ii tina peste program daca nu le platesc orele suplimentare.

Orasul din Romania unde locuitorii vor avea pubele cu cipuri si vor plati cat arunca la gunoi

Autoritatile din Mizil, judetul Prahova, lucreaza la un sistem unic in Romania privind colectarea gunoiului menajer. Fiecare pubela de la cele aproximativ 5. 000 de gospodarii va avea montat un cip,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )