Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 11 septembrie. Leii sunt liberi sa faca ceea ce vor, Gemenii isi indeplinesc visele

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 11 septembrie. Leii sunt liberi sa faca ceea ce vor, Gemenii isi indeplinesc visele

Iata pentru MIERCURI 11 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 10 septembrie. Berbecii au parte de schimbari, Racii afla raspunsuri

Iata pentru MARTI 10 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 9 septembrie. Pestii au energie multa, Taurii fac o descoperire

Iata pentru LUNI 9 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 8 septembrie. Gemenii trebuie sa apeleze la terapia alternativa, Racii au parte de ajutor divin

Iata pentru DUMINICA 8 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

HOROSCOP rune 11 septembrie. Racii au sansa la jocurile de noroc, Capricornii comunica bine

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 11 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata FEHU : Sagetile pe care le-ai trimis repetat spre ce.

HOROSCOP DRAGOSTE 11 SEPTEMBRIE. Balantele au o zi calma in relatie, Fecioarela acumuleaza multa tensiune

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 11 septembrie 2019. Astazi intra in actiune astrala nodurile lunare si planeta Marte responsabila cu energia, impulsul,.

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE. Racii au nevoie de calm si relaxare, Scorpionii sunt pe drumul cel bun

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 11 SEPTEMBRIE 2019; astazi intra in actiune astrala nodurile lunare si planeta Marte responsabila cu energia, impulsul, confruntarile, driverul sexual.

Curs valutar BNR miercuri, 11 septembrie: Cotatiile principalelor valute internationale

Banca Nationala a RomanieiBNR) emite un nou curs valutar, vineri, 6 septembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = in luna august, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7286 lei minim de 4,7216 si maxim .

18 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001. Imaginile care ne-au marcat pe toti. VIDEO

Atacurile din 11 septembrie 2001, din Statele Unite, au schimbat pentru totdeauna modul in care lumea priveste terorismul si securitatea. Evenimentele din urma cu 18 ani au lasat in urma aproape 3000 de morti si alte mii de raniti. Lacrimile au pus stapanire pe intreaga planeta, care a privit, cu sufletul la gura transmisiunile in .

Mesajul Melaniei Trump in memoria victimelor de la 11 septembrie 2001. Cum au reactionat americanii

Melania Trump a postat un mesaj pe retelele de socializare in memoria victimelor de la 11 septembrie 2001. Cum au reactionat americanii? Mesajul Melaniei Trump in memoria victimelor de la 11 septembrie 2001 18 ani de la atentatele din 11 septembrie indreptate impotriva Statelor Unite, coordonate de Al-Qaeda, in urma carora au murit aproape 3.

Un 11 septembrie diferit

Acum fix un an, pe 11 septembrie 2018, clasa politica din Romania a aratat la cel mai inalt nivel ca nu este capabila sa-si apere cetatenii in fata discriminarii, principalele partide politice din Romania cu o exceptie notabila) solidarizandu-se in Senatul Romaniei pentru a da unda verde organizarii referendumului pentru familie care avea sa aiba loc o luna mai tarziu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )