Libnet.ro
UNICEF

21:45

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 26 septembrie. Berbecii sunt protejati, Fecioarele sunt in siguranta

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 26 septembrie. Berbecii sunt protejati, Fecioarele sunt in siguranta

Iata pentru JOI 26 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 25 septembrie. Scorpionii gasesc sustinere peste tot, Sagetatorii se simt lideri

Iata pentru MIERCURI 25 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 24 septembrie. Berbecii comunica sanatos, Sagetatorii trebuie sa creada in ei insisi

Iata pentru MARTI 24 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 23 septembrie. Berbecii trebuie sa ofere fara sa astepte nimic in schimb, Scorpionii sunt nevoiti sa invete din propriile greseli

Iata pentru LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 26 septembrie: Sunt anuntate ploi in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru joi, 26 septembrie 2019. Sunt anuntate ploi in regiunile din intreaga tara si temperaturi care vor avea valori maxime cuprinse intre 15 si 25 de grade Celsius. Cantitatile de apa pot depasi 40 lmp in jumatatea de est a Romaniei. Prognoza meteo ANM pentru joi, .

HOROSCOP. Mesajele ingerilor pazitori pentru zodii pentru saptamana in curs. Leii trebuie sa aiba rabdare, Berbecii fac cercetari amanuntite

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 23-29 septembrie 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te.

Curs valutar joi, 26 septembrie 2019. Euro creste, leul e mai slab in fata dolarului

Banca Nationala a Romaniei BNR) a afisat pentru joi, 26 septembrie 2019, un nou curs valutar. Potrivit noilor valori, regasite atat pe site-ul oficial, cat si mai jos, euro a crescut, fata de moneda nationala. Curs valutar joi, 26 septembrie 2019 Desi leul a castigat teren cu o zi in urma, pe 25 septembrie 2019, .

HOROSCOP rune 26 septembrie. Balantele isi examineaza noile parteneriate, Pestii primesc mesaje divine

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 26 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata FEHU. Defineste cu claritate ce iti doresti cu adevarat. Este.

HOROSCOP DRAGOSTE 26 SEPTEMBRIE. Racii trec printr-o perioada dificila, Scorpionii au dispute cu partenerul de viata

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 26 SEPTEMBRIE 2019. Mercur, planeta vorbirii si gandirii, este in cuadratura cu Pluto, inca retrograd pana pe 3 octombrie in.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE. Sagetatorii trebuie sa-si evalueze relatiile, Varsatorii trebuie sa aiba grija la situatiile delicate

Iata horoscopul zilei de azi JOI 26 SEPTEMBRIE 2019; Mercur, planeta vorbirii si gandirii, este in cuadratura cu Pluto inca retrograd pana pe 3 octombrie in Capricorn si acest aspect astral.

Rezultate Loto 6 din 49. Numerele extrase joi, 26 septembrie 2019 LIVE

Loteria Romana pune la dispozitie romanilor noi premii pentru curajul lor de a-si incerca norocul! Cei care pun numerele norocoase pe biletele de la Agentia de Noroc au posbilitatea sa castige sume imense. Urmareste extragerea de azi, 26 septembrie, in timp real. Verifica numerele si vezi daca esti cu adevarat norocos! Rezultate Loto 6 din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )