Libnet.ro
UNICEF

20:15

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 31 martie. Scorpionii trebuie sa astepte, Sagetatorii sunt creativi

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 31 martie. Scorpionii trebuie sa astepte, Sagetatorii sunt creativi

Iata pentru MARTI 31 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 30 martie. Pestii se reapuca de invatat, Balantele trebuie sa ia decizii

Iata pentru LUNI 30 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 29 martie. Gemenii se vindeca prin iubire, Balantele trebuie sa ia decizii

Iata pentru DUMINICA 29 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 28 martie. Sagetatorii sunt inspirati, Pestii apeleaza la credinta

Iata pentru SAMBATA 28 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP rune 31 martie. Berbecii au rezultate bune, Balantele sunt nesigure

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 31 MARTIE 2020.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru saptamana in curs. Berbecii sunt autoritari, Sagetatorii trimit iubire

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 30 MARTIE 5 APRILIE 2020 adresate de aceasta data tuturor persoanelor indigo.

HOROSCOP DRAGOSTE 31 MARTIE. Capricornii sunt nelinistiti, Berbecii sunt stresati

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 31 martie 2020. Este ultima zi din luna martie, ne pregatim sa intram in luna aprilie, iar Marte aflat in Varsator face conjunctie cu Saturn din Varsator.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 31 martie. Gemenii trebuie sa fie intelepti, Leii se transforma profund

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 31 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop Minerva pentru saptamana 30 martie 5 aprilie 2020 Luna neagra

Horoscop Minerva pentru saptamana 30 martie 5 aprilie 2020. Se anunta multe vesti bune si pe langa tensiunea legata de starea de urgenta care ne da batai de cap, Lun Neagra isi face si ea simtita prezenta. Minerva ne prezinta horoscopul pentru saptamana in curs.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 30 martie - 5 aprilie. Sobolanii trebuie sa faca planuri, Tigrii trebuie sa aiba incredere in ei

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 30 MARTIE 5 APRILIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

CALENDAR ORTODOX 31 MARTIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Ipatie s-a nascut in Cilicia si a fost episcop in Gangra. A participat la primul sinod ecumenic de la Niceea din anul 325. In timp ce se intorcea de la Constantinopol,a fost prins si batut de ereticii novatieni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2098 seconds )