Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Ei sunt cei mai buni tati ai zodiacului

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Ei sunt cei mai buni tati ai zodiacului

Exista anumiti barbati care sunt tati foarte buni pentru copiii lor. Un rol foarte important in joaca aici si zodia in care s-au nascut. Iata care sunt cei mai buni tati ai zodiacului. VARSATOR - Varsatorul. continuă pe Antena3

Cei mai populari fotbalisti pe Instagram

In plin campionat mondial de fotbal, profilurile de pe retelele online ale vedetelor sportului-rege sunt mai accesate ca niciodata. Iata si care sunt cei mai populari fotbalisti pe Instagram:.

Regizorul David Lynch explica de ce Donald Trump ar putea fi unul dintre cei mai mari presedinti din istoria SUA. Trump: Cariera lui s-a incheiat

Regizorul David Lynch 72 de ani) crede ca Donald Trump ar putea fi amintit ca unul dintre cei mai mari presedinti din istoria Statelor Unite si a explicat pe ce isi bazeaza aceasta afirmatie. Declaratia i-a adus laude din partea liderului republican, obisnuit cu reactiile critice venite dinspre Hollywood.

Regizorul David Lynch: Donald Trump ar putea fi unul dintre cei mai mari presedinti americani

Donald Trump ar putea fi amintit ca unul dintre cei mai mari presedinti din istoria Statelor Unite, a spus cineastul David Lynch despre locatarul de la Casa Alba, ceea ce i-a adus laude din partea liderului republican, tinut la distanta de cea mai mare parte a Hollywoodului, scrie AFP, citata de news. ro.

Acestea sunt cele mai infidele semne zodiacale. Nu le pasa de sentimentele tale

Exista multe lucruri pe care semnul zodiacal al unei persoane il poate spune despre aceasta. De exemplu, Pestii au tendinta de a fi creativi, Fecioarele sunt perfectioniste si Capricornii nu sunt atat de.

Cum iti dai seama ca ai probleme cu inima. Semnele pe care cei mai multi dintre oameni le ignora

Stiai ca unele dintre neplacerile pe care le treci usor cu vederea pot anunta de fapt prezenta unor afectiuni cardiace? iti spunem care sunt acestea ca sa poti sa iei masurile necesare din timp. Oboseala.

Tinerii, cei mai afectati de somaj

19,7% dintre tinerii din mediul urban si 15,1% dintre cei din mediul rural se aflau in somaj in primele trei luni ale anului 2018. Adica o medie de 16,8%, de aproape patru ori mai mare decat celelalte categorii de varsta.

Unul dintre cei mai mari afaceristi din Romania a murit

Omul de afaceri sudanez Joseph Serrousi, care a construit in Romania cel mai mare producator-exportator de confectii pentru barbati, a murit la varsta la 85 de ani. Averea sa, evaluata la peste 36 mil. euro, va.

in 1960, aceste orase nu existau pe harta. Astazi, unele dintre ele sunt cele mai bogate din lume

In ultimii 50 de ani, harta lumii a suferit modificari importante. Mai multe orase care nu existau in 1960 au devenit acum adevarate metropole. Iata care sunt locurile ce nu existau acum o jumatate de secol si cum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )