Libnet.ro
UNICEF

15:00

HOROSCOP TAROT pentru saptamana in curs. Gemenii trebuie sa fie cu ochii in patru, Berbecii sunt anxiosi

Antena3 Antena3,
HOROSCOP TAROT pentru saptamana in curs. Gemenii trebuie sa fie cu ochii in patru, Berbecii sunt anxiosi

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 25 iunie. Gemenii trebuie sa aiba incredere, Berbecii trebuie sa se detaseze

Iata pentru MARTI 25 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP rune pentru saptamana 24-30 iunie 2019. Varsatorii primesc o importanta suma de bani, Gemenii intra in altercatii

Fertilitate si belsug. Peste putin timp visele li se vor implini. Da lovitura, face un salt in existenta lui. Intra in altercatii, se.

Horoscop TAROT saptamana 24-30 iunie 2019. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56.

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 24-30 iunie 2019. Berbecii au parte de noi provocari, Gemenii au parte de inspiratii puternice

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 24-30 iunie 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt.

HOROSCOP, cu astrologul Mariana Cojocaru pentru saptamana in curs. Leii intra intr-un sector astral delicat, Capricornii au probleme de sanatate

Ultima saptamana din aceasta luna aduce schimbari majore! Atentie, la prietenii falsi si la casatoriile de ochii lumii. Berbec- La ceea ce va spuneam saptamana si.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 24-30 iunie. Tigrii trebuie sa se foloseasca de tact, Sobolanii sunt pregatiti pentru ceva nou

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 24-30 iunie 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de.

Horoscop, cu Camelia Patrascanu, pentru saptamana 24 - 30 iunie. Motivatie si inspiratie pentru Scorpioni, forma de exceptie pentru Gemeni

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul saptamanii 24 - 30 iunie. Joi si vineri sunt cele mai bune zile pentru majoritate zodiilor. Berbec - sunt pusi pe fapte.

Teodorovici despre competitia pentru prezidentiale: Un lider trebuie sa fie convins ca orice batalie incepe o si castiga

Un lider trebuie sa fie convins ca orice batalie pe care o incepe o si castiga, a declarat, marti, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, intrebat de presa despre cursa pentru alegerile.

HOROSCOP RAC pentru vara lui 2019, cu Minerva. Cresteti profesional, nu e momentul pentru negocieri contractuale insa

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru vara acestui an. HOROSCOP RACPe masura ce intra in vara, evolutia pofesionala iti va cere sa iti largesti.

HOROSCOP GEMENI pentru vara lui 2019, cu Minerva. Va dati seama zilele acestea cine va sunt adevaratii dusmani, putina meditatie nu strica!

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru vara acestui an. HOROSCOP GEMENIPe masura ce intri in vara, inveti cine sunt prietenii tai si cine iti este dusman. Nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )