Libnet.ro
UNICEF

10:15

HOROSCOP tarot pentru saptamana in curs. Pestii sunt la rascruce de drumuri, Capricornii au nevoie de pauza

Antena3 Antena3,
HOROSCOP tarot pentru saptamana in curs. Pestii sunt la rascruce de drumuri, Capricornii au nevoie de pauza

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56. continuă pe Antena3

HOROSCOP rune pentru saptamana 15-21 IULIE. Leii isi intaresc prieteniile, Capricornii depasesc o bariera mentala

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicatas saptamanii 15-21 IULIE 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele.

HOROSCOP rune pentru saptamana 15-21 iulie 2019, cu Mihai Voropchievici. Sagetatorii dau lovitura. Varsatorii au parte de o dragoste fierbinte

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata la emisiunea Adevaruri Ascunsehoroscopul runelor pentru saptamana15-21 iulie. HOROSCOP BERBEC- cadou-surpriza si o.

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 15-21 iulie. Taurii trebuie sa renunte la regrete, Gemenii au nevoie de o pauza

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 15-21 iulie 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare.

HOROSCOP. Mesaje de la ingerii pazitori pentru zodii pentru saptamana in curs. Gemenii trebuie sa faca o schimbare calauziti de divinitate, Scorpionii sunt sfatuiti sa ceara

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut. Daca.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru saptamana 13-20 iulie. Racii vor fi hipersensibili, Leii dau dovada de nesiguranta

Saptamana 13-20 iulie este una de foc pentru zodii, sustine astrologul Mariana Cojocaru. Iata previziunile pentru fiecare zodie. Berbec Marte, patronul vostru astral, va fi in rezonanta.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc saptamana 15-21 iulie. Sobolanii stiu ce au de facut, Tigrii trebuie sa fie indrazneti

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 15-21 IULIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al.

HOROSCOP SAGETATOR pentru vara lui 2019, cu Minerva. Vin momente de pasiune, trebuie sa fiti vigilenti!

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru vara lui 2019. HOROSCOP SAGETATORSa se astepte sa fie ocupati toata vara, cu evolutii bruste care sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )