Libnet.ro
UNICEF

11:45

HOROSCOP tiganesc pentru luna august. Gemenii au o perioada de exceptie, surprize multe pentru Berbeci

Antena3 Antena3,
HOROSCOP tiganesc pentru luna august. Gemenii au o perioada de exceptie, surprize multe pentru Berbeci

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au prezentat la Adevaruri ascunse horoscopul tiganesc pentru luna august. Berbec - Pumnal - luna plina de surprize. Cei singuri isi pot gasi sufletul-pereche. Cei. continuă pe Antena3

HOROSCOP pentru luna august, cu Minerva. Berbecii au probleme emotionale, Racii renasc scaldati in iubire

Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru luna august. A trecut si sezonul eclipselor si iata ca luna august te aduce la stadiul urmator de evolutie.

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Runele pentru luna august. Sagetatorii trebuie sa dea un nou sens vietii, schimbari multe pentru Balante

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, horoscopul runelor pentru luna august. HOROSCOP BERBEC - porneste ca invingator al lunii. Sunteti favorizatii.

HOROSCOPUL RUNELOR pentru luna august, cu Mihai Voropchievici. Sagetatorii trebuie sa dea un nou sens vietii, schimbari multe pentru Balante

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, horoscopul runelor pentru luna august. HOROSCOP Berbec - porneste ca invingator al lunii. Sunteti favorizatii acestei luni,.

HOROSCOP. Ce schimbari vor fi in viata ta in luna August

Luna august, ultima luna din anotimpul de vara va fi una revelatorie pentru cea mai mare parte dintre nativii zodiacului. Asa cum este firesc, sfarsitul cheama un nou inceput iar in cazul de fata, sfarsitul.

Peste 150 de programe de formare profesionala, organizate in luna august. in ce meserii obtin somerii calificari

La cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in luna august 2019 vor participa 2. 467 de persoane.

ANM: Luna august, temperaturi usor mai scazute fata de iulie. Cand s-a inregistrat recordul de 44,5 grade in Romania

Luna august, cea mai insorita si, uneori, cea mai calda luna de vara, va fi caracterizata de temperaturi medii usor mai scazute fata de cele ale lunii iulie, in cea mai mare parte a tarii, exceptand zona inalta a Carpatilor, unde august va fi cea mai calduroasa luna a anului, conform caracterizarii climatice specifice, publicate de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

VREMEA in luna august. Va fi mai rece ca in iulie

Luna august, cea mai insorita si, uneori, cea mai calda luna de vara, va fi caracterizata de temperaturi medii usor mai scazute fata de cele ale lunii iulie, in cea mai mare parte a tarii, exceptand zona.

HOROSCOP DRAGOSTE 2 AUGUST. Gemenii au probleme in dragoste, Fecioarele trec printr-o perioada tulbure

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 2 AUGUST 2019. Dupa Luna Noua in Leu de ieri, ale carei efecte dureaza aproximativ doua saptamani, Venus inca in Leu face cuadratura cu.

Prognoza meteo ANM, august 2019. Cum va fi vremea in tara in ultima luna din vara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luna august. Specialistii au realizat primele estimari, in care sunt anuntate evolutia valorilor termice si a precipitatiilor in tara, in ultima luna din vara. Vremea in tara, perioada 29. 2019 in acest interval, valorile termice se vor situa in jurul celor specifice pentru aceasta .

P Caravana Cinemobilul continua calatoria prin tara: seri de filme in aer liber toata luna august

Cinemobilul, cea mai accesibila caravana de film din Romania, isi continua drumurile prin tara, oferind experienta unui cinematograf in aer liber locuitorilor din regiuni diferite alte tarii, care nu au in mod obisnuit posibilitatea vizionarii de filme in aer liber. Peste 20,000 de persoane au participat la proiectiile de film din acest sezon, organizate in luna iunie si iulie, Cinemobilul ajungand in 24 de orase din 16 judete din tara. Programul de filme a inclus animatii din ultimii 2 ani, precum Berzele Storks sau Viata secreta a animalelor Secret life of pets, vizionari atractive pentru intreaga familie, publicul-tinta fiind copiii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )