Libnet.ro
UNICEF

23:45

HOROSCOP tiganesc pentru luna august, cu Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru. Gemenii au o perioada de exceptie, surprize multe pentru Berbeci

Antena3 Antena3,
HOROSCOP tiganesc pentru luna august, cu Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru. Gemenii au o perioada de exceptie, surprize multe pentru Berbeci

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au prezentat la Adevaruri ascunse horoscopul tiganesc pentru luna august. HOROSCOP BERBEC - Pumnal - luna plina de surprize. Cei singuri isi pot gasi sufle. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru luna august. Sobolanii trebuie sa-si rezolve treburile neterminate, Tigrii intalnesc oameni noi

Zodiacul chinezesc pentru luna AUGUST 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare. Exista auspicii de energii.

Adevaruri ascunse. Meteo din batrani pentru luna august

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit sambata in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse despre cum va fi vremea in luna august asa cum era prezentata acum cateva sute de ani. Primele cinci zile din luna .

HOROSCOPUL evolutiei spirituale, cu Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici. Berbecii sunt foarte agresivi, Balantele au probleme in viata amoroasa

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit sambata la Adevaruri ascunse cum guverneaza legea karmei fiecare zodie. Karma Berbecului are multe culori care denota.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Personalitatea copiilor din zodia fecioara

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre personalitatea copiilor in functie de zodie. Nu este nevoie sa inventati prea multe povesti pentru a i le spune la culcare. Inteligenta copilului fecioara.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Personalitatea copiilor din zodia rac

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre personalitatea copiilor in functie de zodie. Copiii din zodia rac sunt foarte emotivi si interiorizati. Nu raman niciodata insensibili la dovezile de afectiun.

Preturile pentru benzina si motorina, in luna august, au crescut. Cat a ajuns sa coste un litru de carburant

Vesti proaste pentru soferi! Preturile pentru benzina si motorina inregistreaza, in luna august, cresteri semnificative. Astfel, pentru alimentarea autovehiculului, soferii vor plati cu 2. 0% mai mult pentru un litru de motorina. Cand este vorba de benzina, acestia vor fi nevoiti sa plateasca ceva mai mult. Cu cat au crescut preturile la benzina si motorina Spre .

HOROSCOP. Luna AUGUST 2019 va fi excelenta pentru cariera acestor zodii. Totul le merge perfect

Aceste trei zodii vor simti o crestere in domeniul profesional in aceasta luna. HOROSCOP LEU - Te simti increzatoare si toti superiorii tai pot observa acest lucru. Te simti in forma si stii ca poti rezolva.

HOROSCOP indian pentru saptamana 7 - 11 august 2019. Berbecii apeleaza la o persoana inteleapta, Gemenii simt gustul succesului

Iata horoscopul indian al acestei saptamani ce se incheie pe 11 august 2019 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe.

HOROSCOP rune pentru saptamana 6 - 11 august 2019. Berbecii rup lanturile, Gemenii isi scot la iveala suferintele

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicatas saptamanii 5-11 AUGUST 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Trafic rutier intens in Croatia, in toata luna august

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Croatia pe durata lunii august, in conditiile in care, din cauza varfului de sezon estival, circulatia rutiera se in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )