Libnet.ro
UNICEF

21:15

HOROSCOP. Topul celor mai independente zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Topul celor mai independente zodii

Unele zodii se nasc independente, gandesc intotdeauna pentru ele insele si nu sunt usor de influentat. Varsatorul gandeste liber si ceea ce crede, face sau spune nu este. continuă pe Antena3

Topul celor mai slabe parole folosite in lume in 2018. Pe ce loc al clasamentului se afla numele presedintelui SUA

Parole precum 123456 si parola isi disputa primele doua locuri pe lista celor mai proaste parole in 2018, pentru al 5-lea an consecutiv, in timp ce 123456789 urca pe locul 3.

Topul celor mai bizare traditii de Craciun in jurul pamantului. Cum trebuie amestecata umplutura pentru budinca in Marea Britanie

Craciunul este sarbatorit pe glob in diferite moduri. Iar in anumite tari se practica traditii de Craciun iesite din comun. Va prezentam in cele ce urmeaza cateva dintre cele mai neobisnuite traditii de Craciun de pe mapamond.

Actrita Eugenia Bosanceanu a murit la 93 de ani. A jucat in piesele celor mai importanti regizori romani

Eugenia Bosanceanu, care a jucat in filmele unora dintre cei mai importanti regizori romani, de la Sergiu Nicolaescu la Cristian Mungiu, a decedat pe 24 decembrie, la varsta de 93 de ani, potrivit unui anunt al.

Sarbatorile au adus postari inedite din partea celor mai mari fotbalisti ai mileniului! Cum petrec Craciunul Messi, Ronaldo si alti artizani ai fotbalului romantic (FOTO)

Cei mai mari jucatori de fotbal ai momentului n-au putut rata Craciunul pentru a le intoarce fanilor din toata lumea un pic din caldura cu care acestia ii inconjoara pe tot parcursul anului. Goal. com a trecut i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )