Libnet.ro
UNICEF

17:45

HOROSCOP cu URANIA pentru saptamana 1 - 7 decembrie 2018. Berbecii trec serios la dieta, Gemenii racesc luni dimineata

Antena3 Antena3,
HOROSCOP cu URANIA pentru saptamana 1 - 7 decembrie 2018. Berbecii trec serios la dieta, Gemenii racesc luni dimineata

Previziuni Urania pentru perioada 1 - 7 decembrie 2018. Luna Noua in Sagetator HOROSCOP Berbec in prima parte a zilei de 1 decembrie, activitati profesionale curente. Discrete tulburari digestive;. continuă pe Antena3

HOROSCOP complet pentru luna Decembrie. Se schimba energiile. Toate zodiile incep capitole noi - Gemenii au probleme la serviciu

HOROSCOP Luna decembrie aduce schimbari ale energiilor pentru toate zodiile. Urmeaza o perioada cu aventuri noi pentru fiecare semn zodiacal in parte. HOROSCOP BERBEC - Luna decembrie iti aduce multa energie,.

Horoscop weekend 1-2 decembrie 2018. Scorpionii si Racii sunt pusi in fata unor decizii dificile

Horoscopul primelor zile ale lunii decembrie aduc schimbari importante in viata catorva nativi. Scorpionii si Racii sunt pusi in fata unor decizii dificile. Curaj! Totul va fi spre binele vostru.

Horoscop. Zodia pentru care luna decembrie vine cu o demisie

Luna decembrie vine cu mari schimbari in viata unei zodii. Acest nativ ia o decizie importanta in cariera sa si chiar in luna Sarbatorilor decide sa-si dea demisia. Stresul acumulat in ultimul timp isi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru luna decembrie. Cum va fi vremea de Craciun

Luna decembrie va fi caracterizata de valori termice normale pentru aceasta perioada, potrivit estimarilor meteorologice realizate de catre ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie.

Lucrarile la parcul din Alba Iulia nu vor fi gata la timp pentru 1 Decembrie. Primarul Mircea Hava: Ne-au ucis procedurile

Lucrarile la Parcul Unirii din Alba Iulia nu vor fi gata la timp pentru 1 Decembrie, iar o parte dintre gardurile care inconjoara acum lucrarile vor ramane acolo, a anuntat marti primarul Mircea Hava. Daca aveam inca o luna, in care ne-au ucis procedurile, eram gata a afirmat Hava.

Horoscop 27 noiembrie - 2 decembrie. O perioada usor tensionata

Saptamana 26 noiembrie 2 decembrie va fi usor tensionata, potrivit astrologului Ioan Burculet. Acesta a facut previziuni pentru fiecare zodie in parte. Saptamana 26 Noiembrie 2 Decembrie va fi.

Programul de vizitare a muzeelor in perioada 30 noiembrie - 1 decembrie.Expozitie speciala dedicata Centenarului Marii Uniri

Complexul National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste a anuntat un program special de vizitare a muzeelor componente, pentru zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie 2018. Totodata, in sala Auditorium a Muzeului de Istorie, vizitatorii vor avea ocazia sa fie martorii unei expozitii dedicate Centenarului Marii Uniri.

Repetitie generala la Arcul de Triumf, pentru 1 Decembrie

Vineri are loc ultima repetitie inainte de parada de 1 Decembrie. Militarii vor sa se asigure ca totul o sa fie pus la punct mai ales ca vorbim de un an cu o insemnatate aparte. aproximativ 4. 000 de militari .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )