Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop vineri 1 februarie 2019. Atentie, zi dificila energetic! Berbecii trebuie sa fie totusi optimisti, putina modestie nu le strica Gemenilor

Antena3 Antena3,
Horoscop vineri 1 februarie 2019. Atentie, zi dificila energetic! Berbecii trebuie sa fie totusi optimisti, putina modestie nu le strica Gemenilor

Iata horoscopul zilei de VINERI 1 FEBRUARIE 2019 ; este o zi cu o intensitate energetica aparte, ni se recomanda sa fim prudenti, fara orgolii si cu capul la cutie. Conserva-ti energia pentru. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mesajele Arhanghelului Mihail pe zodii: vineri 1 februarie 2019. Berbecii petrec timp in aer liber, Taurii trebuie sa se ierte

Iata pentru VINERI 1 februarie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti.

HOROSCOP lunar februarie2019. Ultima lunadin 2019 faranicio planetaretrograda! Plus 5 mari planete schimbazodia! Esti pregatit pentru aceasta forta?

Horoscop lunar FEBRUARIE 2019. Iata horoscopul lunii februarie 2019 si ce luna astrologica vom avea ! Pana pe 5 martie, cand Mercur intra retrograd, Cosmosul ne ofera sansa rara si majora de a trai fara nicio planeta in .

Horoscop februarie 2019. Planurile prind contur. O zodie va da lovitura

Horoscopul lunii februarie 2019 aduce informatii pretioase cu privire la capitolul financiar. Berbecii sunt sfatuiti sa puna bani deoparte pentru ca vor avea nevoie la finalul lunii, racii vor avea succes intr-o afacere. La polul opus, sagetatorii ar putea avea ceva probleme banesti, care le vor da mari batai de cap.

HOROSCOP weekend 1-3 februarie 2019. Venus intrain Capricorn, Luna este in Capricorn! Ce iti aduce o intalnire de grad zero?

Horoscop weekend. Iata in continuare horoscopul de weekend 1-3 februarie 2019. Primele zilei ale intensei luni februarie incep in forta cu doua energii dominante : o noua energie a iubirii si relatiilor dar si starea de.

HOROSCOP. Mesajul saptamanal de la ingerii pazitori zodii pentru 28 ianuarie 3 februarie 2019

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 28 ianuarie 3 februarie 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajut.

HOROSCOP complet februarie: Noi inceputuri si noi provocari pentru zodii! SCORPIONII, in forma maxima in aceasta luna

Luna februarie aduce schimbari pe toate planurile pentru zodii. Iata ce ti s-a pregatit si tie. HOROSCOP BERBEC- Iti va fi mult mai usor sa iti urmezi visele pentru ca vei fi mai responsabila, mai disc.

Aproape 100 de cursuri de formare profesionala vor incepe in februarie 2019

Peste 1. 500 de persoane vor participa la cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in februarie 2019. Judetele in care se vor organiza cele mai multe cursuri sunt: Brasov, Hunedoara, Bucuresti, Dambovita, Vrancea.

Horoscopul zilei pentru VINERI 1 FEBRUARIE. Atentie, zi dificila energetic!

Este o zi cu o intensitate energetica aparte, ni se recomanda sa fim prudenti, fara orgolii si cu capul la cutie. Conserva-ti energia pentru provocarea zilei. Te afli intr-o situatie provocatoare ? Sau poate esti.

HOROSCOP 1 FEBRUARIE. Ocazie unica de afirmare pentru nativii unei zodii

Horoscop 1 februarie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri, 1 februarie. Horoscop Varsator. Pentru ca situatia materiala se amelioreaza, si starea ta devine mult mai buna! Devii mai sigur pe tine,.

MACRO NEWSLETTER-1 Februarie 2019

Increderea in perspectivele economice ale Europei a inregistrat o noua scadere in ianuarie 2019, conform sondajului Comisiei Europene realizat la nivelul companiilor si consumatorilor. Indicele increderii pentru zona euro a scazut pana la 106,2, cel mai redus nivel din ultimele 26 de luni, de la 107,4 in luna precedenta, iar indicele increderii pentru UE a scazut pana la 106,1, de la 107,5 in luna anterioara. Indicele increderii in economia Romaniei a crescut usor, pana la 101,5, cel mai ridicat nivel din ultimele 3 luni, de la 101,3 in decembrie 2018. Sursa: Comisia Europeana) .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2669 seconds )