Libnet.ro
UNICEF

10:15

HOROSCOP VOROPCHIEVICI. Zilele norocose ale lunii iulie pentru fiecare zodie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP VOROPCHIEVICI. Zilele norocose ale lunii iulie pentru fiecare zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, zilele norocoase ale lunii iulie 2019 pentru fiecare zodie in parte. continuă pe Antena3

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Zilele norocose ale lunii iulie pentru fiecare zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, zilele norocoase ale lunii iulie 2019 pentru fiecare zodie in parte. HOROSCOP BERBEC: Sunt foarte norocosi in luna iulie,.

Dancila anunta un nou congres al partidului, la sfarsitul lunii iulie

Liderul PSD, Viorica Dancila, a declarat, vineri, la Braila ca partidul va organuiza un nou congres, la sfarsitul lunii iulie - inceputul lunii august, in care va fi desemnat candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Potentialele nume sunt Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Ecaterina Andronescu, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu sau un independent.

Pistornic si Sf.Agnet, piesa lunii iulie la Muzeul Dunarii de Jos. Obiectul din lemn de tei, lasat mostenire de un preot

Muzeul Dunarii de Jos prezinta publicului in luna iulie un obiect folosit de batranele din Baragan pentru pecetluirea prescurilor pe care le duceau preotului la altar. Este vorba despre Pistornic si sf. Agnet, un obiect care dateaza de la inceputul secolului XX.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )