Libnet.ro
UNICEF

10:46

Horoscop de weekend, 9 - 10 februarie. Sanse de bani pentru nativii unei zodii

Antena3 Antena3,
Horoscop de weekend, 9 - 10 februarie. Sanse de bani pentru nativii unei zodii

Horoscop weekend. Iata ce ne rezerva astrele pentru acest weekend. Berbec Vrei sa faci ceva iesit din comun, ceva ce nu ai mai incercat pana acum, iar un prieten bun iti ofera curajul necesar. Ai parte. continuă pe Antena3

HOROSCOP 8 FEBRUARIE. Veste fulgeratoare pentru nativii unei zodii. Poate fi vorba despre bani!

Horoscop 8 februarie. Iata ce ne-au rezervat astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Varsator. Nu te simti bine in societate, astazi, de parca ai nimeri intr-un mediu agitat, in care planeaza tensiunea si.

HOROSCOP WEEKEND 8-10 februarie 2019. Luna in crestere in Berbec, Mercur intra in Pesti! Berbecii sunt pe cale sa faca nebunii, Gemenii sunt plini de idei bune

Iata in continuare horoscopul de weekend 8-10 februarie 2019. Saptamana a inceput cu Luna noua in Varsator, o Luna noua speciala si extrem de benefica ce ne-a oferit ocazia unui nou inceput sub auspicii extrem.

Dunarea joaca duminica, 10 februarie, cu Concordia Chiajna

Dupa remiza cu FCSB, scor 1-1, Dunarea joaca urmatorul meci tot acasa. Duminica, 10 februarie, de la ora 12. 00 pe arena Ion Comsa, echia antrenata de Dan Alexa va intalni Concordia Chiajna, echipa aflata pe locul 13 in clasament cu 17 puncte, cu unul mai putin decat Dunarea.

FIREA, DESPRE EFECTELE VITAMINEI D(RAGNEA): Bani pentru transportul public - mai putini cu 25%

Gabriela Firea scrie despre efectele adverse ale vitaminei Dragnea): cu 25% mai putini bani pentru transportul public in Bucuresti si critica primarii de sectoare care aplauda taierea bugetului Primariei Capitalei.

HOROSCOP saptamana 10-16 februarie, cu Mariana Cojocaru. Berbecii au parte de evenimente nedorite, Leii renunta la anumite prietenii

Cunosctul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile pentru saptamana 10-16 februarie. Evenimente soc, lucrurile scapa de sub control. Saptamana viitoare are trei aspecte.

Horoscop TAROT saptamana 4-10 februarie 2019. Mesajele cartilor de tarotpentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )