Libnet.ro
UNICEF

22:45

HOROSCOP weekend 20-22 decembrie. Racii se elibereaza de tensiune, Leii trebuie sa se implice mai mult

Antena3 Antena3,
HOROSCOP weekend 20-22 decembrie. Racii se elibereaza de tensiune, Leii trebuie sa se implice mai mult

Iata horoscopul de weekend 20-22 decembrie 2019. Este un weekend special in care Soarele paraseste zodia Sagetator si intra in Capricorn de unde ne va veghea despartirea de anul 2019 si intrarea in anul 2020 ce marcheaza un nou deceniu si o noua era in astrologie. Se vor intampla multe evenimente in 2020. Cosmosul ne pregateste pentru atmosfera astrala a noului an si chiar a primei luni ianuarie prin tot ce are loc acum. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 19 DECEMBRIE. Berbecii au o zi agitata in dragoste, Leii isi irosesc energia

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 19 decembrie 2019. Ziua de azi devine o joi super disciplinata. Daca ai tot amanat, ai tot gasit motive pentru care ai altceva mai bun de facut sau ti-ai lasat deoparte anumite datorii, acum a venit clipa scadentei.

HOROSCOP 18 DECEMBRIE. Racii au o zi plina de evenimente, Pestii vad doar haos in jurul lor

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 18 DECEMBRIE 2019; Luna este in Fecioara si ne cere sa fim atenti la detalii si meticulosi. Ne indreptam spre solstitiul de iarna din weekend si de schimbarea gazdei de catre Soare, dar inca mai avem putin. Craciunul insa e doar la o saptamana distanta!.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 19 decembrie. Racii ofera compasiune, Capricornii sunt devotati

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de JOI 19 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 17 decembrie. Balantele primesc binecuvantarea, Leii isi gasesc linistea

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 17 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP 19 decembrie. Taurii sunt dezamagiti. Leii au o zi grea

Iata ce au pregatit astrele pentru ziua de 19 decembrie:.

HOROSCOP DRAGOSTE 18 DECEMBRIE. Gemenii au o perioada de confuzie, Varsatorii se cearta cu partenerul de viata

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 18 decembrie 2019. Luna este in Fecioara si ne cere sa fim atenti la detalii si meticulosi. Ne indreptam spre solstitiul de iarna din weekend si de schimbarea gazdei de catre Soare, dar inca mai avem putin. Craciunul insa e doar la o saptamana distanta!.

HOROSCOP DRAGOSTE 20 DECEMBRIE. Balantele se relaxeaza alaturi de partenerul de cuplu, Sagetatorii trebuie sa se implice mai mult

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 20 decembrie 2019. Abordarea lui Venus in Varsator nu este emotionala, siropoasa, plina de declaratii, ci deloc posesiva, apreciind spatiul liber din parteneriate, fiecare sa poata sa respire in voie si in afara cuplului.

HOROSCOP DRAGOSTE 17 DECEMBRIE. Gemenii au parte de zile fierbinti alaturi de persoana iubita, Capricornii sunt irascibili

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 17 decembrie 2019. Luna intra in meticuloasa Fecioara si se contecteaza cu trigonul Jupiter-Uranus. Se reactiveaza acel noroc minunat pe care aceste doua planete importante l-au deschis pentru noi duminica, creand un mare beneficiu de manifestare si recompensa.

HOROSCOP rune 19 decembrie. Scorpionii isi gestioneaza starile de anxietate, Capricornii se deschid spre schimbare

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 19 decembrie 2019.

HOROSCOP rune 18 decembrie. Varsatorii trebuie sa fie precauti, Berbecii se simt confuzi

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 18 decembrie 2019.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )