Libnet.ro
UNICEF

13:30

Horoscop zilnic, 10 februarie 2016. Sagetatorii pot obtine anumite avantaje

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 10 februarie 2016. Sagetatorii pot obtine anumite avantaje

Horoscop zilnic, 10 februarie 2016. Berbecii stagneaza din punct de financiar, in timp ce Scorpionii sunt mult prea diplomati pentru a-si rezolva problemele, iar Sagetatorii pot obtine anumite avantaje, daca au curajul sa actioneze. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 8 februarie 2016: Capricornii au planuri marete

Horoscop zilnic, 8 februarie 2016. Erotism exagerbat in cazul Racilor si al Sagetatorilor. Taurii se vor bucura nespus la primirea unor cadouri neasteptate.

Horoscop zilnic, 9 februarie 2016: Fecioarele au noroc in investitii

Horoscop zilnic, 9 februarie 2016. Astrele actioneaza astazi in favoarea majoritatii nativilor. Balantele au mari sanse sa li se faca dreptate in procesele aflate in derulare, iar Varsatorii se relaxeaza total spre seara.

Horoscop zilnic, 7 februarie 2016. Leii vor sa faca prea multe lucruri in acelasi timp

Horoscop zilnic, 7 februarie 2016. Nativii din Leu ar trebui sa aiba grija pentru ca inamicii pandesc cea mai mica greseala pe care ar putea sa o faca, Berbecii se confrunta cu o criza financiara, iar Varsatorii muncesc mult prea mult.

HOROSCOP 10 februarie. Balantele primesc sansa pe care au asteptat-o

Horoscop 10 februarie. Balantele primesc o sansa pe care au asteptat-o, iar taurii se simt liberi si fericiti.

Horoscop 8-14 februarie. Afla cum petreci de Sfantul Valentin

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 8-14 februarie. Afla cum petreci de Sfantul Valentin. Berbec Intreaga saptamana ai o dispozitie romantic si afectuoasa. Inclinatiile tale.

MACRO NEWSLETTER 9 februarie 2016

Numarul locurilor de munca din Statele Unite a crescut sub asteptari in ianuarie 2016, cu 151 de mii, dupa o crestere cu 262 de mii in luna precedenta, conform sondajului realizat la nivelul companiilor. Cele mai multe locuri de munca au fost create in sectorul serviciilor, 118 mii, in timp ce numarul angajatilor din sectorul public a scazut cu 7. 000, iar numarul angajatilor din industria prelucratoare a crescut cu 29.

HOROSCOP 9 februarie. Fecioarele primesc o noua sansa in dragoste

Horoscop zilnic 9 februarie. Fecioarele primesc o noua sansa in dragoste, iar pestii pot descoperi ca marea iubire se afla chiar in fata lor.

Horoscop zilnic, marti, 9 februarie 2016. Evita sa fii foarte conservator in gandire

Berbec Se pare ca simti nevoia sa faci ceva nou, sa incerci ceva ce nu ai mai incercat pana acum; cu cat mai extrem si mai neobisnuit, cu atat mai bine. Insa, pe termen lung, ai avea un avantaj mai bun si o bucurie.

HOROSCOP 8 februarie. Taurii incep un nou capital in plan profesional

Horoscop zilnic 8 februarie. Taurii incep un nou capitol in plan profesional, iar Berbecii sunt tot mai influenti.

Horoscop 6-7 februarie. Pericole pentru mai multe zodii

Berbec Sunt favorizate reuniunile cu multa lume, atat intr-un cadru oficial, cat si cadru familial. Esti o mica vedeta, observata si aplaudata de ceilalti. Unii vor dori sa iti auda expunerile profesionale sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )